Happiness

Happy list #6

Het was weer een fijn weekje. Superdruk maar gezellig. Ik gaf een feestje voor mijn 30e verjaardag en stond met mijn werk op een beurs. Verder at ik nogal veel lekkere dingen… Ik stond ook veel in de file maar daar hebben we het verder niet over 🙂 Kijk je mee?

♥  mijn verjaardagsfeestje met al mijn lieve vrienden. Een ouderwets gezellig avondje!

20140417-212246.jpg

♥  bij een verjaardag horen cadeautjes. Ik ben zo verwend! Van vriendinnetje Sanne kreeg ik een tas met 30 cadeaus, wow! Verder kreeg ik heel veel lieve kaartjes en leuke cadeaus. 30 worden is zo slecht nog niet…

20140417-212308.jpg

♥   van Jerry word ik altijd blij. Hij is de allerliefste kat die er is!
♥   vitamin water van Sourcy in de smaak granaatappel-framboos is mijn ideale remedie tegen een verjaardagskater 🙂 mèt gezellig gekleurde ijsblokjes uit het verjaardagspakket van Sanne
♥   Jan maakte  een Mississipi mud pie. Goddelijk lekker!
♥   een simpele pasta met tomatensaus, gegrilde courgette, basilicum en Pecorino. Hmm.

20140417-212325.jpg

♥   met mijn werk op een beurs in Den Haag, dit was een detail van onze stand. Ik hou van pop art!
♥   ’s avonds met alle aanwezige collega’s lekker uit eten. Fruits de Mer met oesters, kreeft, krab en nog veeeel meer lekkers.
♥   overnachten in een hotel. Altijd leuk, vind ik!
♥   toen ik ’s avonds moe maar voldaan thuiskwam was the Passion op tv. Vind ik altijd prachtig! Deze keer redde ik alleen het einde net niet…
20140417-212434.jpg

Verder word ik nog steeds erg happy van mijn auto, en het luisteren naar 3 FM tijdens het rijden. Naar Giel ’s ochtends, en Coen en Sander in de middag. Kennen jullie het nieuwe liedje van Jett Rebel al? Het staat op de soundtrackt van de nieuwe Spiderman-film. Hoe tof?  Word ik ook erg blij van! 

Wat maakte jou happy afgelopen week? Laat het me weten! Ik ga nog even hard werken vandaag en dan genieten een lekker lang Paasweekend! Sheelagh - life

Advertenties

6 antwoorden »

  1. Wat een fijn lijstje! Tof, zoveel cadeautjes, wat een leuk idee! En die taart lijkt me echt goddelijk. Slapen in een hotel is absoluut altijd goed. Waar was dit? Lijkt wat op het Novotel waar ik vandaag over schreef.

    Geniet van je lange weekend! Ik ben benieuwd of je leuke dingen gaat doen. Enjoy!

  2. Een lijstje om blij van te worden! Waar ik niet zo blij van werd was jouw verjaardag missen 😢. Dit ga ik snel goedmaken! En er waren veul dingen om blij van te worden maar die hoor je nog! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s