Food & Body

FOOD | BbyB Chocolates

BbyB chocoladeTwee weken geleden bracht de postbode een culinair pakketje voor me mee van BbyB. BbyB is een Belgisch chocolademerk en een samenwerking tussen de Belgische sterrenchef Bart Desmidt en chocolatier Jan Verleye. Samen maken ze vernieuwende smaken, maar ze hebben ook klassiekers in het assortiment. Klinkt goed, dit soort pakketjes wil ik wel vaker ontvangen…

Ik ontving een doosje met daarin vijf smaken: Pure chocolade met pistache en kers, melkchocolade met crème brûlée, witte chocolade met passievrucht en basilicum, melkchocolade met hazelnoot, en tot slot mijn favoriet: pure chocolade met een vulling van babelutte ( een zachte karamel) en zeezout.  Dat chocolade, zeezout en karamel een goede combi zijn wist ik dankzij Tony Chocolonely al langer, maar dit is toch net even wat chiquer. To die for, ik heb er eigenlijk geen andere woorden voor! Ik heb me echt moeten inhouden om niet te veel in één keer op te eten. ’s Avonds bij de thee mocht ik er van mezelf eentje of soms zelfs twee uitzoeken. Party!

De prijs van het doosje is € 21. Daarvoor krijg je dus 5 smaken, met ieder 5 chocolaatjes. Op de website kun je je eigen doosje samenstellen met de smaken die jou het lekkerst lijken. Oké, het is wat prijzig, maar dan heb je wel wat! Benieuwd naar welke smaken er nog meer zijn? Dat check je hier. Ik ben zelf nog erg benieuwd naar pure chocolade met babelutte en pepermunt, en naar de pure chocolade met aardbei, peper en citroen. Jammie!

Helaas voor mij (maar goed voor mijn portemonnee!) heeft BbyB nog geen winkels in Nederland. Wel twee in België: een in Antwerpen en een in Brugge. En tot er hier een winkel is kan ik mijn favoriete smaken bestellen in de webshop. Ik ben fan! Ook superleuk als cadeau vind ik, alleen van de verpakking word ik al blij. Zo stijlvol! 20140413-220544.jpgKen jij de chocolade van BbyB al? Ik ben benieuwd of jij het net zo lekker vind als ik maar dat moet bijna wel 🙂Sheelagh

* deze blog bevat een review over een product dat ik opgestuurd kreeg om uit te proberen*

Advertenties

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s