Reizen

TRAVEL | Toerist in eigen land

Het liefste zou ik altijd onderweg zijn. Backpack op mijn rug of rolkoffer in mijn hand, paspoort, fototoestel en e-reader mee en gaan! Met een fulltime baan èn een gepland huwelijk in het vooruitzicht kan het alleen niet altijd feest zijn dus breng ik de meeste tijd gewoon lekker in Utrecht door 🙂

Maar buiten m’n stadsie heeft Nederland natuurlijk nog heel veel meer moois te bieden. Daarom moet je soms gewoon even toerist in eigen land spelen. Ik deed dit op Tweede Paasdag, toen Jan en ik een bezoekje brachten aan zijn ouders. Die wonen namelijk in de bollenstreek. Tijd voor bloembollen!Bollenvelden

Tulpen, BollenstreekDit is dus allemaal gewoon langs de weg. Pretty awesome, toch? Ik zat echt de hele tijd WOW! te roepen in de auto… Jan is het natuurlijk gewend, maar ik vond het zo tof! En dit is dus niet eens de Keukenhof. Ik wilde steeds uitstappen om foto’s te maken… Helaas was het weer niet top, met een zonnetje erbij was het denk ik nòg mooier geweest. Sheelagh tussen de tulpen

Bollenvelden bekijken? Maak eens een autoritje in de omgeveing Noordijkerhout, Sassenheim en Lisse. Ook prima te combineren met een bezoekje aan het strand in Noordwijk zoals Jan en ik deden.

Als je erna nog dan NOG meer tulpen wilt zien, breng eens bezoekje aan de Keukenhof. Dit staat ook nog steeds op mijn bucketlist trouwens… Tot 18 mei is de Keukenhof geopend. oranje tulpenRode tulpen Sheelagh - the world is a book

 

10 antwoorden »

  1. Wow – heb eigenlijk nog nooit zo tussen de tulpen gestaan en dan te bedenken dat ik overal ter wereld geweest ben …. misschien nog snel een bezoekje aan de Keukenhof brengen voordat ie dicht gaat, al zeg ik dat elk jaar tot nu toe haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s