Other happy stuff

LIFE | Stom!

stom!Ik streef ernaar om iedere week een nieuwe Happy List online te zetten, en meestal lukt dat ook. Ik word er blij van, en ik vind het altijd een goed idee om stil te staan bij de (kleine) dingen in het leven waar je blij van wordt. Zo wordt je er zelfs als je in een wat minder fijne periode zit bewust van dat er nog genoeg leuks is om blij en dankbaar voor te zijn. Oké, mooi allemaal, maar natuurlijk zijn er ook gewoon dingen hartstikke stom. En dat mag ook best eens gezegd worden. Even klagen lucht op, toch? In de LINDA, waar ik een abonnement op heb, staat altijd de rubriek stom! en die lees ik vreemd genoeg altijd met veel plezier. Daarom hierbij mijn lijstje. Ik vind de volgende dingen stom!

– op de snelweg in een enorme hagelbui terecht komen waardoor je niks meer kan zien en 50 moet rijden. Spooky!
– dat ik geen geld heb voor een Chanel 2.55 tas
– dat ik smoothies met groenten niet lekker vind maar ze toch blijf maken
– mijn fiets die al 3 maanden geen werkende rem heeft. Best wel onhandig in de stad
– in de file staan. Zelfs al probeer ik gezellig te doen en te zwaaien zoals Coen en Sander dat voorschrijven 

– dat iedereen in Game of Thrones doodgaat maar er ook steeds nieuwe personages bijkomen
– dat ik niet meer zo goed tegen drank kan als een paar jaar geleden
– dat smulrollen slecht voor de lijn zijn

– dat ik dit schrijf aan tafel in Utrecht en niet bijvoorbeeld in een Starbucks in New York of in een internetcafé op het strand van Peru.

Wat vind jij stom? LET IT ALL OUT!

Sheelagh

Advertenties

Categorieën:Other happy stuff

Getagd als:, , ,

8 antwoorden »

  1. Leuk lijstje! Ik vind het stom als mensen ’s ochtends vroeg in de trein naast me boterhammen met boterhamworst oppeuzelen (of pindakaas, dat is bijna nog erger), ik vind het stom als mensen super geirriteerd doen op ’t station als je (bijna) tegen ze op botst in spitsuur en ik vind het stom dat er altijd stof in mijn huis ligt ookal heb ik de dag ervoor stofgezogen (dat heb je met een -heel- oud huis denk ik) … Pffff dat lucht op even lekker klagen 😉

    • Of, nog erger: salami! Om half 8! Geen last meer van sinds ik de auto heb 🙂 En over dat stof: dat heb ik dus ook in mijn meganieuwe huis… Get used to it!

  2. Verfrissend, zo’n lijstje als tegenhanger van alle happylists. Toch hou ik het zelf maar vooral bij blije lijstjes, dat helpt me beter nu het nog regelmatig best moeilijk is ivm mijn overleden vader en mijn zieke schoonvader. En ik zou het kantoor waar ik werk zo inruilen voor de Starbucks in NY of een leuke bar (hangmat!) op een mooi tropisch strand! 😉 Wat ik nu vooral stom vind is dat het slecht weer is als ik kan/wil fietsen. Irritant!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s