Fashion & zo

FASHION | HOT or NOT – de tuinbroek

Tuinbroek Primark t-shirt TeesHij is al een tijdje ‘terug’. De tuinbroek. Zelf had ik ‘m voor het laatst in groep 8. Een knalgele, en een geruite. Van Cars. Dat was toen helemaal hip! Tegenwoordig noemen we ‘m vaak dungarees, op z’n Engels. Dat klinkt net wat sexier, toch?
Ik zat al een tijdje te twijfelen… doe ik het of doe ik het niet?! Ik deed het niet, totdat vriendinnetjes appten dat ze in de Primark waren. Toen appte ik heel stoer naar bestie Marlies dat ze zomaar spontaan een tuinbroek voor me mee moest nemen. Aldus geschiedde: voor €19 was hij van mij. En hij zat als gegoten!

De dag dat ik ‘m voor het eerst droeg had ik een feestje, en daar hebben verschillende mensen me gecomplimenteerd, waaronder 2 vreemden! ‘Staat zo leuk, die tuinbroek! Ik had geen idee hoe je die draagt, maar zo staat het echt tof.’ Als je een compliment krijgt van een vreemde zit je goed, vind ik. Kijk en oordeel zelf! Ik zeg in ieder geval: HOT! Toegegeven, het kan flatteuzer, maar soms ga ik gewoon liever voor stoer dan flatteus. Tuinbroek Primark gympen Adidas x Topshop t-shirt Tees  Tuinbroek Primark | t-shirt Tees | tas Primark | sneakers Adidas x Topshop

Hier combineer ik ‘m casual en urban voor een chill weekenddagje. Lekker fietsen langs de Oudegracht! Hij staat chique ook leuk: met hooggehakte sandalen en een kanten top bijvoorbeeld. Als je nog niet overtuigd bent: I’ll show you more later! Grappig: mijn moeder vertelde dat zij ook een tuinbroek had toen ze 30 was. Zo zie je maar dat trends terug blijven komen…
Zou jij een tuinbroek dragen?Sheelagh

Advertenties

7 antwoorden »

  1. Ik vind ze echt super leuk! Ik heb er een met korte pijpen en ik ben er heel blij mee. Super leuk voor in de zomer ^^

  2. Tuinbroeken zijn echt hot deze zomer , ook de korte shortalls, heb een mooie gevonden bij een vintage winkel , ook zo’n klassiek model zitten echt heerlijk, heb er nu al twee en woon er bijna in.. Hij staat jouw ook erg goed trouwens !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s