Fashion & zo

FASHION | New in: Clarks desert boots

Yeah, ik heb ze! Ze stonden al een tijdje op mijn wishlist, deze desert boots van Clarks met pythonprint. Al tijdens mijn buy nothing new challenge had ik ze op het oog. Ik mocht toen twee maanden helemaal niets kopen: geen lippenbalsem, geen hemdje: niks. Op boodschappen na natuurlijk.
Als iets al langer dan drie maanden op je wishlist staat, je tegoedbonnen van de Bijenkorf voor je verjaardag krijgt èn het vakantiegeld dan in zicht is, mag je ze ook best kopen vind ik. Dat heb ik in ieder geval gewoon gedaan. Treat yourself!  Clarks Desert Boots python

Al heten ze natuurlijk desert boots, ik vind ze in deze slangenuitvoering meer jungle boots! Daarom heb ik ze ook met een plant op de foto gezet 🙂 Zoals ik gewend ben van Clarks lopen ze al meteen heerlijk. Daarnaast staan ze  staan serieus overal goed bij. Jeans, een jurkje, shorts… Het kan allemaal. Ik heb nu al zin om ze de hele zomer te dragen, ze lijken me bijvoorbeeld perfect voor Italië. Lekker struinen door Florence of Sienna op mijn nieuwe stoere en comfortabele schoenen.  I couldn’t be happier! Wat staat er nog op jou shoe wishlist?Sheelagh

 

Advertenties

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s