Food & Body

WIN | Een dagje sauna voor twee

Als je mijn blog al langer leest heb je het vast eens voorbij zien komen in mijn weekoverzicht of happy list: een relaxing bezoekje aan de sauna. In drukke perioden kom ik in de sauna heerlijk tot rust. En ook in minder drukke perioden is het natuurlijk fijn om te ontspannen! Mooi meegenomen is dat het een perfect moment is om bij te kletsen met mijn vriendin(nen). Jan houdt er niet van, dus ik ga vaak met mijn vriendinnetje Sanne of Marlies. Boekje mee, en er lekker een dagje voor uit trekken. Lekker lunchen tussendoor, even een klein beautyslaapje doen… Ik hou vooral van de infraroodsauna, het turks stoombad en de zoutsteensauna (al is die niet overal aanwezig). Ik heb bepaalde favoriete sauna’s waar ik graag naartoe ga maar vind het ook fijn om zo nu en dan een nieuwe sauna te ontdekken. Binnenkort staat met Sanne weer een fijn relaxdagje gepland!

Thermae 2000Thermae 2000Ook zo’n fijn ontspannen dagje beleven? Dat kan, want van SpaOnline mag ik aan één van mijn lezers of lezeressen een saunadagje voor twee weggeven. Als je liever zelf 2 x gaat kan dat natuurlijk ook 🙂 SpaOnline is met meer dan 80 sauna’s, thersmen en sparesorts de grootste boekingsite voor sauna’s en spa’s van Nederland en België.  Thermae 2000, Thermen Holiday,  Thermen Bussloo, Spa Gouda, Thermen Houten, Wellnessboot, Lucaya, Westcord Hotels, Thermen Zeeland, Spa Zuiver: het zijn slechts een paar van de aangesloten spa’s. Keuze genoeg dus, waar je ook woont.

Thermen BusslooThermen BusslooWat moet je doen?
Like de Facebookpagina van SheelaghMairi  en de pagina van SpaOnline om mee te doen. Om extra kans te maken deel je de winactie op Facebook en/of Twitter (vergeet niet mij te mentionen!). Laat hieronder in een reactie weten wie je mee zou nemen en waarom en gebruik een geldig e-mailadres, zodat ik contact op kan nemen met de winnaar. De winnaar maak ik bekend op maandag 2 juni, en trek ik eerlijk via random.org

Succes!Sheelagh

foto’s: SpaOnline.com

Advertenties

14 antwoorden »

 1. Wat een leuke actie! Ik ben zelf ook gek op af en toe een relaxdagje in de sauna. Mijn favoriet is SpaSereen in Maarssen omdat die sauna erg mooi, schoon en ruim opgezet is. Daarnaast is het ook nog eens lekker dichtbij voor mij :-). Als ik deze actie win neem ik mijn vriendinnetje Cynthia mee om onze 30ste verjaardag nog eens in alle rust te vieren!

 2. Oh wauw. Ik ben ook helemaal fan van een dagje relaxen in de sauna. Het allerlekkerste is dan ’s avonds thuiskomen en in een schoon bed kunnen ploffen! ❤

  Ik zou mijn vriendinnetje Jasmijn meenemen. Zij is druk bezig met de laatste lootjes voor school en daarom zie ik haar wat minder. Zou het top vinden om haar te mogen belonen met zo'n lekker dagje en dat we eindelijk weer eens lekker kunnen bijkletsen!

  De Facebook-pagina's zijn geliked en ik ga je zeker mentionen op Twitter. Super toffe actie! 🙂

 3. Hier doe ik natuurlijk aan mee 🙂 Lijkt me heerlijk om weer eens een dagje naar een mooie spa te gaan en fijn te lezen en te ontspannen. Ik zou mijn vriend meenemen, want hij is nog nooit in een sauna / spa geweest en dat wordt wel eens tijd, vind ik 🙂 Op hoop van zegen!

 4. Jaaaaaa! Ik wil deze prijs graag winnen! Heerlijk om weer eens een dagje lekker helemaal tot rust te komen. Als ik win neem ik Niels mee als ik m zo ver kan krijgen.

 5. Super! Ik neem mee: een van mijn vriendinnen of een van mijn nichtjes. Zoveel keuze; zoveel mensen die ik graag hiermee wil verrassen.

 6. Ik ben gek op sauna’s, ga binnenkort met mijn moeder naar Zuid-Limburg en zou dan graag ook samen met haar naar Thermae 2000 gaan! Een ideaal en heerlijk meidenuitje toch?!
  Fijn weekend!
  groetjes
  Grete

 7. Leuke actie, die wil ik wel winnen, natuurlijk vooral om mijn allerliefste vriendinnetje een plezier te kunnen doen en samen naar de Sauna te gaan 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s