Fashion & zo

FASHION | Jeans & stripes

Zwart, streepjes en jeans. 3 van mijn current favorites 🙂 De trui liet ik vorige week al zien in mijn streepjes-inspiratiepost. Dit is wat mij betreft de perfecte weekendoutfit voor als het lekker weer is maar wel een beetje waait. Zoals afgelopen zaterdagochtend toen Jan deze foto’s van me maakte.
Op de lange blazer ben ik heel dol maar ik heb ‘m nog veel te weinig gedragen. Note to self! En wat betreft de Adilettes: love em or hate em. Ik wil niet anders meer in ieder geval, ze lopen zo lekker dat ik ze denk ik de hele zomer wel zou kunnen dragen. Als ik niet ook nog 100 paar andere beauties in mijn kast had staan dan…

Adidas Adilettes en bretonse streep Vila jasje Monki

Adidas AdilettesAdidas Adilettes en bretonse streep Vila jasje MonkiSunnies Primark | Trui Vila | Lange blazer Monki | Boyfriend jeans Primark | tas Primark | horloge Marc by Marc JacobsAdilettes Adidas

Wat vind jij van deze look? Zou jij het op deze manier dragen?Sheelagh

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s