Fashion & zo

FASHION | Zeg dag tegen je muffin top

Shapewear: ik hou ervan. Laatst liet ik al zien dat ik van Magic Bodyfashion wat shapewear had ontvangen om te reviewen. Ik koos een shapewear jurkje en legging. Zo zit ik net wat strakker in mijn jurkjes. Fijn! Toen ik van Magic Bodyfashion de vraag kreeg of ik weer wat wilde reviewen zei ik dan ook meteen ja!

Deze keer ontving ik de Lovehandle Reducer. Dat klinkt al meteen goed toch? Lovehandles zijn iets waar veel vrouwen (en mannen, maar dat terzijde) last van hebben. Zelfs al ben je slank: veel mensen en hebben boven de heupen net dat ene rolletje. Niet oké!  Dit kan leiden tot het muffin top effect, en dat moet je wat mij betreft altijd zien te voorkomen…muffin-top

De verpakking ziet er weer leuk uit, het geeft het toch niet megasexy product een vlotte uitstraling. En kijk, er staat al meteen een vent klaar op de achtergrond. Blijkbaar krijg je meteen sjans als je dit product gebruikt 😉 Handig voor de vrijgezellen onder ons. Ik hou van de vrolijke verpakkingen van dit shapewear merk! Naast de Lovehandle Reducer ontving ik trouwens ook nog een handig waszakje. Zo blijft mijn shapewear ook mooi in de wasmachine. Lovehandle Redcuder Magic BodyfashionToen ik de verpakking openmaakte zag ik dit: een soort brede riem van zacht maar stevig spul met een sluiting van klittenband. Je kunt ‘m dragen boven je spijkerbroek, mar natuurlijk ook onder strakke jurken of rokken. Toen ik ‘m aan deed: wow! Ik heb ineens een taille! Haha. Ik ben dus fan. 20140529-101804.jpgZou jij dit product gebruiken? Je shopt ‘m hier voor € 29,95. Sheelaghfoto’s: Pinterest en SheelaghMairi
*deze blog bevat een product dat ik gratis opgestuurd kreeg om te reviewen*

 

Advertenties

3 antwoorden »

  1. Tja, ik heb wel een paar van dat soort shirtjes en die bevallen wel goed, maar zo’n soort riem lijkt me net een beetje te… zal vast ook een kwestie van wennen zijn natuurlijk…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s