Happiness

Happy list #10

Het was me het weekje wel. Ik was ziek, wat natuurlijk nooit leuk is… Toen kwam ik woensdag weer op kantoor en was donderdag en vrijdag weer vrij vanwege Hemelvaart. Tijd om bij te komen dus, maar ook om leuke dingen te doen. Kijk je mee naar mijn happy list?

♥ de citroentaart van Ottolenghi die Jan vorige week bakte was gewoon awesome!
♥ mijn nieuwe verslaving: kleuren! Heerlijk ontspannend
♥ een high tea/ ontbijt met vriendinnetje Kirsten bij de Bakkerswinkel, nog voor mijn verjaardag. Jammie!
♥ mijn favoriete douchegel was weer bij the Bodyshop, dus ik kocht meteen groot in. 

20140531-101605.jpg

♥ Jan kookte de hele week heerlijk, o.a. deze lentelamsstoofschotel uit Chez Rachel
♥ een theepakket van Dilmah om te reviewen, binnenkort op de blog dus
♥ likkoekjes! Deze zag ik ineens liggen bij de supermarkt, ken je ze nog van vroeger?
♥ op de bank hangen met bloemetjes en kaarsjes in de vensterbank
20140531-101615.jpg

♥ Lieve Arthur en Shana te eten, met o.a. deze salade met vijgen en kippenlever uit Chez Rachel
pioenrozen. Love them!
♥ basilicum-kweekbakje van Hema waarmee ik zelf, eh, basilicum kweek 😉
♥ sweet & sour pork met fried rice van Hing Kee, de beste Chinees van 030 en omstreken 
20140531-101627.jpg

♥  een bezoekje aan de Primark in Almere met vriendinnetje Fried! De zonnebrillen en het flamingobadpak hebben het (helaas) niet gehaald. De bloemenhaarband en de geurkaars wel. Net als nog heel veel ander leuks, maar dat zie je de komende tijd wel voorbij komen! De drukte in de Primark was trouwens minder happy op Hemelvaartsdag, maar dat terzijde… 20140531-101645.jpgWat maakte jou happy? Let me know! Alvast een fijn weekend gewenst, ik ga zo lekker naar het strand en erna naar mijn schoonfamilie èn een verjaardag. Druk druk druk!Sheelagh

 

Advertenties

4 antwoorden »

  1. Leuke week en mooie foto’s! Ik word op het moment erg blij van mijn nieuwe schoentjes en het heerlijke zonnetje! Jij ook fijn weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s