Fashion & zo

FASHION | Zwarte pumps

Ik hou van zwart. Zwart past overal bij en is vaak net wat tijdlozer dan een kleurtje. Ook hou ik van schoenen.  Nog meer dan van gewoon schoenen hou ik van pumps.  Je snapt nu vast hoe ik over zwarte pumps denk: daar kun je er wat mij betreft geen genoeg van hebben. ‘Maar je hebt toch al zwarte pumps?’ zegt Jan wel eens tegen me. Ja, en? De ene zwarte pump is absoluut de andere niet. Boven aan mijn lijstje staan Louboutins, maar voor het zover is is er genoeg ander moois te vinden. Kijk je mee naar mijn current wishlist?

De sandaal
Het bovenste model van Manfield zou ik dragen in de zomer onder een maxidress, of onder een kokerrok naar mijn werk. Stoer, maar toch nog chique. Het onderste model is van Steve Madden en is wat stoerder. Ze zijn uit de limited edition lijn van Steve Madden en de Italiaanse fashion blogger Chiara Ferragni.  Ken je haar niet? Check dan zeker eens haar blog the Blonde Salad, waarvoor ze de hele wereld over reist. Tof stijltje heeft ze! Hier zou ik een skinny of short bijdragen met een jeans of wit shirt.
Manfield sandalen met hakSteve Madden pumps stoer

De ‘klassieke’ pump
Als je de exemplaren hierboven net iets te kinky vindt: ik spotte ook dit klassieke exemplaar van Manfield. Mooi voor onder een zakelijke outfit! Zwarte pumps ManfieldDe booty pump
Hou je van stoer maar vind je die gespen niks? Deze van Steve Madden hebben de look van een laarsje, maar het zijn toch echt pumps. Naast de Blonde Salad sandalen zijn dit mijn favorieten. Steve Madden pumps
Al deze toffe schoenen shop je hier. Welk paar vind jij het tofst? Let me know! Sheelagh afbeeldingen: Intreza
 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s