Happiness

Happy list #11

Wow, het is al weer even geleden dat er een happy list online kwam. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik minder happy ben. Vandaag dus een extra lange, want er waren weer genoeg leuke dingen!

♥ ijs eten op de bank met Jan
♥ mijn De Kleine Zeemermin-legging
♥ de Calvin Klein zonnebril die Marlies voor me meenam uit New York!
♥ de een week eten voor 20 euro- challenge waar nog verrassend lekker eten uit voortkwam 🙂happy list

 eindelijk werden mijn nieuwe muiltjes bezorgd en kon ik ze aan. Hier combineerde ik ze met mijn zomerse lichte Acne Jeans met rechte pijp
♥ een heerlijk zonnige BBQ op het dakterras bij Marlies met uitzicht op de Dom. Pretty!
♥ Jinx being cutehappy list spullen pakken voor Pinkpop! In ieder geval mee: heuptasje, flower crown haarband, elastiekjes, glittersterretjes, roze zonnebril en slippers, reinigingsdoekjes ( deze met tea trea oil van Primark zijn heerlijk verfrissend!)happy list Pinkpop! Van het weekend zou ik al 5 happy lists kunnen maken maar ik hou het even hierbij 🙂 Als je meer wilt lezen check dan mijn blog over Pinkpop Happy List Pinkpop Het WK is begonnen! En wat een start! We keken bij vriendinnetje Annemarieke en haar vriend en genotenvan iedere goal. Wiehoee!
  volgens mij was ik de laatste om Orange is the New Black te ontdekken, maar beter laat dan nooit
  ik droomde al een tijdje van deze schoenen, de knee high Acne Pistol boots. And now they’re mine! My precious!

  gezellig in de auto met Jan. En zijn we niet bruin van Pinkpop?!Happy List  een van de culinaire hoogtepunten van het jaar: een klein culinair festival in de wijk Wittevrouwen. Gespot en geproefd: kroketten met kaas en truffel, spareribs en pulled pork, een kaasplank, halve kreeft met saffraansorbet, oesters, lamsrack en nog veeeel meer lekkers. Tot volgend jaar! Happy ListDat was ‘m weer. Ik heb eigenlijk best een leuk leven, toch? 😉Sheelagh

Advertenties

7 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s