Food & Body

HEALTH | Genieten van een traditionele Balinese massage

City Spa Bali IIOm te genieten van een traditionele Balinese massage hoef je niet eerst twaalf uur in het vliegtuig naar Indonesië te zitten. De Samuel van Houtenstraat in Utrecht, op vijf minuten fietsen van mijn huis, is ver genoeg! Hier vindt je namelijk de City Spa Bali. Ik had deze spa al eens voorbij zien komen op Beautylab, waar mijn favoriete beautyblogger Serena er erg enthousiast over schreef.

Toen Treatwell me vroeg of ik weer een behandeling wilde ondergaan keek ik dan ook direct of deze spa bij Treatwell aangemeld was.  En jahoor! Ken je Treatwell nog uit mijn vorige blog? Je kunt er allerlei treatments op het gebied van beauty & wellness boeken bij verschillende salons in het land via één website. Handig! De vorige keer had ik een traditionele Chinese massage  bij een salon in de Voorstraat, en dat ging er wat hardhandig aan toe. Al voelde ik me erna heel goed,  ik had nu zin in iets meer onstpanning en iets minder pijn.  Ik maakte een afspraak en kon er meteen de volgende dag terecht.

Ik genoot 50 minuten lang van een heerlijk ontspannende massage. Door de geuren, het zachte traditionele muziekje en de ambiance waande ik me weer even op Bali. Heerlijk! Op de site staat over de tradionele Balinese massage: ‘een volledige top tot teen massage waarin facetten uit deep tissue, acupressuur, reflexologie, yogamassage & aromatherapie behandeld worden die elk hun specifieke doel hebben. De massage bevordert de bloedsomloop en spierversoepeling en brengt het lichaam in een diepe staat van ontspanning. Tijdens de massage wordt exotische mineraalrijke Orchidee olie gebruikt, bekend om haar herstellende, kalmerende en hydraterende eigenschappen.’
  City Spa Bali

Ontspannend was het zeker: aan het einde van de massage viel ik zelfs in slaap, en toen het klaar was heb ik nog even heerlijk gelegen en gedroomd dat ik weer in dit zwembad in Ubud lag 🙂 Ubud, Bali Ik kreeg van de gastvrije en lieve dames nog een lekker kopje thee om wat bij te komen en verliet totaal ontspannen de spa. Heerlijk! Ik ga hier zeker terugkomen voor een fijne massage! Leuk: ze bieden ook hele arrangementen aan met o.a. gebruik van een infraroodsauna, hot stone massages, en tradiotionele facials en scrubehandelingen. Alles met 100% natuurlijke producten.

Ook zin in een massage? Kijk dan even hier voor inspiratie bij jou in de buurt!Sheelagh

 

foto’s City Spa Bali en SheelaghMairi

Advertenties

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s