Fashion & zo

FASHION | The perfect all white sneakers

SupergaWhen in Rome, do as the Romans do, aldus het gezegde. Nou ben ik natuurlijk de beroerdste niet, dus ik doe graag mee met de Romeinen terwijl ze staand aan de bar een espresso achterover tikken, al aan de wijn zitten tijdens de lunch en gewoon alles een beetje doen zoals het goed voelt. La dolce vita!

Een belangrijk deel van het doen zoals de Romeinen zit ‘m in de uiterlijke verzorging. Als toerist in een warme drukke stad draag ik het liefst een lange rok of shorts met een top of t-shirt. Birkenstocks of mijn Nikes eronder en klaar. In Rome voelde ik me dan af en toe redelijk underdressed, want boy! the Romans can dress! Zwierige jurkjes, tot in de puntjes verzorgde make-up en hooggehakte sandaaltjes; het leek soms wel of iedere vrouw zo uit de Italiaanse Vogue kwam gelopen. Gelukkig lukte het me om dat een beetje naast me neer te leggen zodat ik ook nog gewoon kon genieten…

Wat dan wel weer goed te doen is: de sneakers van Superga – People’s Shoes of Italy. Simpele sneakers in één kleur die goed combineren met zowel jeans, shorts als een jurkje. Very Italian en echt overal op straat te zien! Bloggers als Man Repeller en The Blonde Salad hebben hun eigen limited edition-uitvoeringen, fashionable genoeg dus. Ik kon natuurlijk niet achterblijven, en shopte een paar witte. Ze lopen lekker, en de prijs is ook fijn: rond de € 50, al kun je soms bij de locale supermarkt ook slagen voor € 29. Dat zag ik helaas pas toen ik ze al geshopt had, maar ach.SupergaIk voelde me meteen helemaal Italiaans zo met mijn bruine benen en Superga’s 🙂 Wat vind jij van mijn nieuwe sneakers? Kende je dit merk al?Sheelagh

Advertenties

9 antwoorden »

  1. Ik vind ze leuk en nee ik kende Superga nog niet! Zo leuk dat ik overweeg om ze misschien ook te kopen – voel de twijfel in m’n zin :). Mijn voeten hebben altijd wat steun nodig en daarom koop ik meestal gympen van leer ofzo. Ik vraag me af, lopen deze lekker? Ben nl. op zoek naar leuk/praktisch/hip schoeisel voor een stedentrip en dit zou ‘m weleens kunnen worden. Of het worden http://www.teva-eu.com/dames-original-sandaal/1003986,nl_NL,pd.html?dwvar_1003986_color=PNB (of voor erbij) – dat mag tegenwoordig ook weer geloof ik :-P.

    • Leuk Bartina! Ik vind ze lekker lopen, maar niet zo lekker als bijvoorbeeld mijn Nike Airs of Nike Roshe Runs. Ze zijn er ook in leer trouwens, kijk maar eens op Sarenza, daar kun je ze in Nederland bijvoorbeeld kopen. Die Teva’s zijn ook tof trouwens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s