Fashion & zo

FASHION | Little black dress van COS

jurkje COSIn Florence shopte ik deze little black dress. Je hebt nooit genoeg LBD’s als je het mij vraagt! Ik vind deze erg tof en bijzonder door het losse, rondvallende silhouet. Met mijn grote zonnebril erbij en rode lippenstift op voelde ik me heel Italiaans 🙂 je had me niet blijer kunnen maken met een jurkje van Prada!De locatie waar deze foto’s gemaakt zijn is trouwens echt geweldig: Villa d’Este, een renaissancevilla in Tivoli, net buiten Rome. Later meer over deze sprookjesachtig mooie plek! little black dress COS Sheelagh in Villa d'Estelittle black dress COS

Little black dress COS | Zonnebril Calvin Klein | Horloge Marc by Marc JacobsSheelagh

12 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s