Other happy stuff

LIFE | Nederland rouwt

Vandaag rouw ik mee met de rest van Nederland en ben ik om 4 uur stil om de slachtoffers van de MH17 te herdenken. Vanaf morgen ga ik weer over tot de orde van de dag. Ik wel. Ik besef me dat dat voor mensen die iemand hebben verloren een stuk lastiger is, en ik wens die mensen dan ook veel sterkte, liefde en kracht toe.

20140723-114353.jpg

Categorieën:Other happy stuff

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s