Fashion & zo

FASHION | 5 current favourites

Vandaag laat ik jullie een aantal van mijn favoriete fashion items van het moment zien. Oké, er zit stiekem ook een douchegel bij maar die is zo lekker dat ik ‘m wel met jullie moet delen! Ik zit as we speak midden in de verhuisstress, en dan is het wel fijn om even afgeleid te worden door mooie en leuke dingen 🙂 Kijk je mee?

Mijn Crocs (ja echt!)
Deze Crocs kreeg ik opgestuurd en ze zijn echt totaal unlike wat ik verwacht als ik aan Crocs denk. De sandalen hebben vrolijk gekleurde bandjes van linnen en leer, en zijn superlicht èn elegant. Met dit weer vind ik ze echt perfect voor naar mijn werk onder een jurkje, maar ook voor een terrasje in de stad. Love them! Niemand van mijn vriendinnen en collega’s kon geloven dat dit ook Crocs zijn 🙂 Ook in mijn Happy List en op Instagram kreeg ik veel leuke reacties op deze comfy sandalen. Een vriendinnetje vond ze zo leuk dat ze ze zelf ook geshopt heeft. Enne, ze zijn nu nog in de sale ook! De nagellak op mijn tenen is trouwens Sand Tropez van Essie, nog zo’n favoriet voor de zomer.

Crocs

Selected Femme
Ik probeer de laatste maanden meer te investeren in mooie basics, en dit merk heeft hele mooie: jurken en tops, maar bijvoorbeeld ook de tas, rok en het bikerjasje hieronder staan hoog op mijn lijstje. Je shopt deze en andere mooie items hier bij otto.nl.

Selected-sflinna-leatherrok Selected FemmeSelected Femme braided leather bag

Lego horloge
Awesome. Een ander woord heb ik niet voor dit horloge! Ik zag op de Facebookpagina van vriendinnetje Shana dat zij deze gekregen had van haar vriendje Arthur, en na even navragen en lief lachen vond ze het niet erg als ik ‘m ook zou hebben. Aldus geschiedde, en Arthur heeft ‘m ook voor mij gehaald. Ik word er blij van!lego horloge Shhors

Rub rub rub
Deze douchegel met scrub kocht ik in Italië en ik ben fan van de heerlijke geur en het gevoel dat het op je huid achterlaat. De douchescrub bevat zeezout en de geur van citroen en mimosabloesem.Rub Rub Rub Lushafbeelding: Lush

Sunaj
De Amsterdamse Bibi Janus begon dit merk vanuit New York.  Draagbare on trend items waarin je de liefde voor reizen, kunst, cultuur en vintage van de ontwerpster terug ziet in de bohemian look & feel. Kijk, daar kan ik wat mee 🙂 Dit shortje vind ik tof, zou leuk staan bij mijn Crocs met een jeansshirt of witte blouse erboven. Op de site van het merk kun je meer toffe items vinden.

shortje Sunaj

Wat vind jij van mijn Friday Favourites? Zitten er dingen bij die jij ook zou shoppen? Alvast een fijn weekend gewenst! Ik ben al vrij en ga ‘lekker’ verhuizen…

Sheelagh

Advertenties

13 antwoorden »

  1. Het bikerjack en de short vind ik allebei heel leuk! En ja, ik moet ook bekennen dat ik niet wist dat Crocs van die toffe sandalen had – ze staan mooi 🙂 !

  2. Die schoenen zijn echt heel erg leuk! Normaal heb ik helemaal niks met het merk Crocs maar deze zien er erg leuk en trendy uit! Die tas zou ik ook zo kunnen kopen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s