Happiness

Happy list #14

Het is weer tijd voor mijn week in happy moments. Ik heb weinig kunnen bloggen vanwege de drukte omtrent de verhuizing, maar dat wordt deze week hopelijk weer beter… Ik was vooral druk met werken, en ook wel leuke dingen en gezellige vrienden die ons ‘nieuwe huis’ kwamen bekijken!

♥ een bezoekje aan mijn lieve oma van 91 die net verhuisd is mèt selfie
♥ prosecco met vlierbloesemsiroop, spa rood en munt. Proost!
♥ Labello met watermeloensmaak. Jammie!
♥ broodjes halen voor de lunch op werk bij Subway20140804-101029.jpg

♥ kadootjes van mijn ex-buuf Radha voor het nieuwe huis!
♥ een heerlijke salade met groenten uit de moestuin van mijn schoonvader, en geitenkaas en dille. Deze hou ik erin!
♥ een ijsje halen bij Roberto’s met Manon. Yes, ik woon weer op loopafstand van de beste ijssalon van Utrecht!
♥ uitzicht op de straat met ondergaande zon. So pretty!20140804-101040.jpg

♥ borrelen met ham uit Italië, een wijntje en cranberrywater, mijn nieuwe lievelings!
♥ tijdens het opruimen van mijn oude spullen vond ik deze oude foto. Ik was 14 en sta op Trafalgar Square in Londen
♥ en weer naar Roberto… mijn favo smaken zijn roomijs met vijgen en amandelen, pistache en de passievrucht-sorbet
♥ oeps, wazige foto van een heerlijke paddestoelenrisotto met truffel20140804-101049.jpg

♥ een dagje Amsterdam met zwager en schoonzus met heerlijke lunch en gezellige borrel. Dit poezenvest van Jutka & Riska kocht ik uiteindelijk niet, wel scoorde ik een shirt voor Jan bij Urban Outfitters, en een top en jurk voor mezelf bij COS
♥ borrel met vriendinnetje en mede-horecaweduwe Laurien
♥ mijn visitekaartje! Ain’t it pretty?20140804-101326.jpgHoe was jouw week?! Sheelagh

13 antwoorden »

  1. Fijne dingen, ik word er blij van! Leuke jurk heb je, is hij van sweater-stof? Je visitekaartje is heel stylish, mooooi! De foto in Londen is hilarisch! 🙂 En wauwww, je oma 91! Wat een geweldige leeftijd!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s