Other happy stuff

BEAUTY | I went to Brazil

Weet je nog, de opening van het King Kong Hostel waar ik al weer tijden geleden bij aanwezig was? Ik kreeg toen een goodiebag, en daar zat een giftcheque in voor een Brazilian Wax bij Delete Waxing. Daar moet ik iets mee, dacht ik toen al. Ik heb nog nooit gewaxt, en ik had er nou niet bepaald een gezellig beeld bij. Een vriendinnetje vertelde ooit over haar Brazilian experience die ze in, jawel, Brazilië beleefde. Iets met hele stukken huid die er af werden getrokken en bloedende bikinilijnen. Oh horror!

Ik liet mijn vakantie (toch het perfecte moment) voorbij gaan zonder Brazilian en besloot laatst dat het nu toch echt tijd werd. Vele vrouwen gingen me voor, en Delete staat goed aangeschreven. Ik ben toch zeker geen watje? Ik maakte dus de afspraak en vorige week zondag was het zover.Delete Utrecht

Ik kan nu met gerust hart zeggen dat ik dus wèl echt een watje ben. Haha! Fuck, wat deed dat pijn zeg! Ik werd wel echt supergoed geholpen door wax angel Romy. De inrichting en het waxkamertje zagen er keurig en superschoon uit en Romy stelde me goed op mijn gemak. Het resultaat is fijn, maar of ik dit vaker ga doen? Dat kan ik nog niet beloven…

Voor een Brazilian bij Delete betaal je normaal € 41,95. Je kunt uiteraard ook je oksels, benen etc laten doen. Of wat dacht je van een Boyzilian voor de mannen, of de nieuwe tred Vajazzling? Je laat je dan down under pimpen met kristallen ter versiering… Hmm. Check de website voor meer info en prijzen.

Wax jij wel eens? Went het, of zal ik het hierbij houden? Ik ben benieuwd naar andere ervaringen!

Sheelagh

Advertenties

8 antwoorden »

  1. HAAA je hebt het gedaan. Ik heb die bon ook nog.. maar ik voel er weinig voor om met mijn benen wijd te liggen voor een wildvreemde (tenzij dat een knappe man is natuurlijk, maar je moet ergens de grens trekken..)

    • Ik dacht, ik moet het eens proberen als ik toch die bon heb. Maar ik heb inmiddels wel besloten het hierbij te laten want het was echt niet grappig, zo pijnlijk. Eigenlijk nog wel erger dan ik het hierboven beschreven heb 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s