Other happy stuff

INTERIEUR | Printed stories

Dit is alweer mijn 350e blogpost. Wow! Zoals je misschien eerder al las ben ik net verhuisd. Ik zal daar binnenkort eens wat uitgebreider over bloggen. Als je verhuist is het de perfecte tijd om eens goed op te ruimen en veel weg te gooien, maar ook om leuke nieuwe dingen voor in huis te shoppen! Bij de Ikea hebben ze leuke dingen voor aan de muur, maar dat is natuurlijk weinig origineel. Het is veel leuker om iets unieks aan de muur te hebben!going-danish-poster-the-sun

Ik kwam in contact met Lisanne, die net als ik in Utrecht woont en onlangs haar eigen bedrijfje oprichtte. Met Printed Stories heeft Lisanne een prachtig assortiment aan unieke producten van illustrators verzameld die ze op haar webshop aanbiedt. “Zelf houd ik erg van het geven en krijgen van cadeautjes die bijzonder zijn. Gekocht in kleine winkeltjes en met een verhaal wat je er bij kunt vertellen. Ik hoop dat mensen met veel plezier een cadeau van Printed Stories geven of iets bijzonders voor zichzelf kopen” aldus Lisanne. Ze heeft zo gelijk vind ik! Daarnaast is het natuurlijk veel leuker om iets te kopen van een lokale enthousiaste jonge ondernemer dan bij een grote keten. Ik ben echt fan van de producten die ze aanbiedt: kaarten, posters en opschrijfboekjes. Leuk voor eigenlijk overal in huis, maar ook voor bijvoorbeeld de kinder of babykamer!

Tof: van Lisanne mag ik een illustratie weggeven. The Sun is gemaakt door Mariann Doherty van Going Danish. Zij maakt illustraties in zwart/wit en vrolijke kleuren met een vleugje humor. De illustratie is geprint op 250 gram fine art papier en het formaat is 30 cm bij 40 cm. In de shop kost ‘ie normaal € 27. Perfect voor nu omdat de zon het helaas laat afweten op het moment en we volgens mij best wat zonnestralen kunnen gebruiken. Om mee te doen like je de Facebookpagina van Printed Stories, en die van SheelaghMairi, en laat je hieronder een reactie achter dat je meedoet. De winnaar maak ik maandag 1 september bekend.

De winnaar is bekend! Gefeliciteerd Marion, de prent komt je kant op! Sheelagh

 
Advertenties

7 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s