Fashion & zo

FASHION | De Fendi bril

Fendi bril blogger SheelaghMairiTijdens mijn vakantie in Italië heb ik staan kwijlen voor de prachtige etalages van Italiaanse luxemerken als Missoni, Prada, Gucci en Fendi. Ik hou van de prachtige breisels van Missoni en heb inmiddels een fijne omslagdoek gescoord van dit merk. Winter, kom maar op! Verder maakte vooral de etalage van Fendi indruk. Hier stonden grijpmachines in zoals je die op de kermis ziet, maar dan met Fendi tassen eronder. Hoe tof?!

IMG_1487Oh my. To have a Fendi bag! So pretty! Ik verwacht helaas dat een Fendi tas voor mij nog even onbereikbaar blijven… Dat was ‘ie vanwege het hoge prijskaartje namelijk zelfs voor Samantha uit Sex and the City. Fans (iedereen dus?!) kennen vast nog wel de aflevering in LA waar the girls op een feestje in the Playboy Mansion belanden. Samantha heeft eerder die dag een nep-Fendibag gescoord uit een kofferbak en mist op het feestje haar tas. Ze beschuldigt een Playboy bunny van de diefstal, maar wat blijkt: die heeft zowaar wel een echte! Een wijze les 😉

Gelukkig voor mij en andere Fendifans verkoopt EyeWish Opticiens tegenwoordig een uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen van het Italiaanse merk. Fendi staat bekend om haar klassieke, vrouwelijke en uitbundige brilontwerpen. Hoe vind je die van mij?! Ik ben er echt superblij mee. Ik wilde al langer zo’n montuur en als blogger met bril kon een echt designexemplaar natuurlijk niet uitblijven.

Het was al even geleden dat ik voor het laatst een outfitpost op mijn blog had! De foto’s zijn gemaakt bij mij om de hoek, maar ik vond het er zo Italiaans uit zien dat het me perfect leek voor deze look. Ik draag trouwens ook mijn hoge Acne Bistol Boots, die heb ik al even maar had ik nog niet laten zien. Wat vind jij van mijn outfit?
Fendi bril blogger SheelaghMairiFendi bril blogger SheelaghMairiFendi bril blogger SheelaghMairi

Bril Fendi (here)| Top COS | Skinny G-Star | Laarzen Acne

 Sheelagh

15 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s