Reizen

BLOG THROWBACK | Augustus

In het begin van het jaar deed ik het een tijdje: ik deelde mijn bestgelezen blogs van de afgelopen maand nog een keer met jullie in een overzicht. Op de een of andere manier ben ik daar weer mee gestopt. Best zonde, want het is een leuke manier om blogposts weer in het zonnetje te zetten. Ik steek best wel wat tijd en moeite in mijn blog en vind het natuurlijk ook superleuk om te doen. Maar het is best leuk als blogs gewoon nòg een keer gelezen worden. Ik kreeg ook best veel leuke reacties op blogs die mensen de eerste keer gemist hadden en nu alsnog lazen. Op de blog van Sandra zag ik dat zij dat zij ook zoiets doet. Niet alleen de bestgelezen blogs, maar gewoon een gezellige terugblik op de maand en een moment om stil te staan bij de ontwikkeling van de blog. Leuk idee, bedankt Sandra 🙂

Afgelopen maand groeide mijn blog hard! Ik brak op meerdere dagen bezoekersrecords, yeah! Daar gaat het natuurlijk niet alleen om, maar ik vind het uiteraard wel leuk als er meer mensen meelezen dan alleen mijn moeder en beste vrienden 😉 Kijk je mee naar mijn blogmaand?

Koken met Rens
Ik schafte het kookboek Powerfood van Rens Kroes aan, en maakte verschillende lekkere dingen uit het ontbijtdeel van het boek: de ontbijtpudding, breakfast cake en breakfastmuffins. Zo lekker! In mijn blog deelde ik het recept van de cake met jullie. Maar eigenlijk kan ik het hele boek wel aanraden, gewoon aanschaffen dus als je van lekker en gezond eten houdt!Breakfast cake Rens Kroes

Actief op reis in Zuid-Amerika
Alweer 5 jaar geleden reisde ik door Zuid-Amerika, en in deze blog deelde ik mijn actieve hoogtepunten met jullie! Ben je into ziplinen, fietsen, hiken, surfen of raften? Lees dan deze blog terug waarin ik je kort meeneem naar Boliva, Peru en Ecuador!Bolivia

Bloggersweekend Rotterdam
Om het nieuwe Ibis Hotel in Rotterdam te proberen was ik met 20 bloggers een weekend te gast in Rotterdam. Ik ontmoette leuke bloggers, ontdekte nieuwe hotspots en heb heerlijk gegeten èn cocktails gedronken. Voor herhaling vatbaar wat mij betreft, zo’n weekend!veganistisch eten Rotterdam Gare du Nord

Lowlands
Een van de grote hoogtepunten van de maand: ik ging voor het eerst in mijn leven naar Lowlands en I LOVED IT! Dit was mijn bestgelezen blog van de maand augustus. Everybody loves Lowlands. Tot volgend jaar hopelijk 🙂Lowlands 2014

Mijn trouwjurk gevonden!
Nog zo’n hoogtepunt: ik vond mijn trouwjurk. Oké, eigenlijk was dit al in juli…de blog kwam in september online dus vandaar. Ik kan niet wachten om hem te dragen! Helaas moet dat wel nog ‘even’… 20 juni 2015 is de dag!Yes to the dress

Leuke winactie met Printed Stories
Lisanne is een jonge Utrechtse ondernemer en verkoopt op haar webshop Printed Stories unieke producten van illustrators. Samen met haar organiseerde ik een winactie. Er hebben nog niet veel mensen meegedaan. Jammer (en onterecht)! Meedoen kan vandaag nog. going-danish-poster-the-sun

Mijn nieuwe bril
Ik ben zo blij met mijn nieuwe bril van Fendi! Ik liet me inspireren door Italië voor de locatie van deze outfitpost waar ik naast de nieuwe bril ook mijn favoriete laarzen van Acne en een nieuwe top van COS draag. Fendi bril blogger SheelaghMairi

Zo, dat waren mijn bloghoogtepunten van de maand! Niet bepaald een hoogtepunt, maar wel veel gelezen: mijn Brazilian Wax avontuur. Ik kreeg vele reacties op Twitter, Facebook en op de blogpost zelf. Inmiddels ben ik er uit: ik ga het Braziliaanse avontuur voorlopig niet opnieuw aan. Au!

Natuurlijk waren er ook de nodige Happy Lists, maar omdat dat zelf ook al lijstjes van happy hoogtepuntjes in mijn week zijn laat ik die even buiten beschouwing 🙂 De komende maand staan er ook weer genoeg leuke (blog)dingen op het programma: een tripje naar Newcastle met Jan, een persreisje naar Duitsland èn een weekend Berlijn met vriendinnetjes bijvoorbeeld. Ik ga er voor zorgen dat september een topmaand wordt maar dat gaat vast goedkomen!Sheelagh

8 antwoorden »

  1. Leuk idee om zo je posts nog een keer te laten zien, en wat is je bril mooi zeg! Lowlands is inderdaad geweeeeldig, goed om te zien dat je het ook zo naar je zin had!

  2. Leuk overzicht! Dat boek van Rens Kroes heb ik ook liggen maar ben er helaas nog steeds niet aan toe gekomen om er iets uit te maken… Zo te horen wordt september ook een hele leuke maand!

  3. Leuk overzicht, tof om zo je blogs nog eens uit te lichten! Ik doe het ook door wat linkjes op te nemen in mijn happylist, maar dit is nog leuker eigenlijk. Die cake van Rens wil ik nog steeds maken, maar es doen dus! En het boek staat hoog op m’n wishlist. Newcastle is erg leuk, veel plezier! Waar ga je heen op persreis in Duitsland?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s