Hotspots

HOTSPOT | Geesberge

Terug van weggeweest op mijn blog: de hotspot! Iedere vrijdag deel ik hier voortaan een hotspot met jullie. Ik neem je mee naar het beste Vietnamse streetfood, de lekkerste gin-tonic, het gezelligste terras… Maar ook evenementen en activiteiten komen aan bod. Het zijn in ieder geval allemaal dingen waar ik blij van wordt, en ik hoop jij ook!

Waarom op vrijdag? Omdat het weekend voor de deur staat en dat het perfecte moment is om geïnspireerd te worden door nieuwe leuke plekken natuurlijk! Kijk je mee naar de eerste hotspot?Geesberge

Wat?
Geesberge is een gezellig restaurant in een rijksmonument aan de rivier de Vecht tussen Maarssen en Breukelen. Vanaf het heerlijk zonnige terras heb je een fijn uitzicht op de Vecht terwijl je geniet van een heerlijke cappucino, lekkere lunch of diner. Op de kaart is voor ieder wat wils: de Black Angus Burger bijvoorbeeld, spareribs, maar ook verschillende salades, vis en pannenkoeken. Is het minder weer? Jammer, maar dan kun je ook binnen prima terecht. Ik vind de inrichting heel tof: zo is er een behang met verschillende planten, en ook een muur met vogels. Er is ook een grote open haard, ik ben benieuwd hoe dat er in de winter uitziet!Geesberge Maarssen Geesberge Maarssen

Ook leuk: je kunt er een bootje huren! Er is een electrische sloep als je met een kleine groep bent, en voor grotere groepen is er ook een grotere (overdekte) boot. Ik ging er laatst met Jan met de boot op uit en genoot van de mooie Vecht die je uiteindelijk naar de Utrechtse grachten brengt. Volgens mij wordt het dit weekend heerlijk weer, aanrader dus!bootje varenWaarom?
Het eten is lekker, met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt hier voor niet al te veel geld lekker en gezellig eten, en ook de cappuccino en witte wijn smaken top. De bediening is super. Jan werkt er bijvoorbeeld. Ik bedoel maar! De locatie is prachtig en een fijn start- of eindpunt voor een wandeling. Ik begon er laatst mijn dag met een cappuccino en maakte vervolgens een prachtige wandeling door de polder, langs de Loosdrechtse plassen en via Breukelen en de Vecht weer terug. Ik zou Geesberge aanraden als je iets leuks wilt doen met je familie of een groep vrienden, maar ook als je in de buurt woont en de drukke stad even uit wilt.BreukelenWaar?
Je vindt Geesberge op het Zandpad 23 in Maarssen. En kom je niet uit Utrecht? Binnenkort openen ze ook een B&B! Sheelagh

eerste foto: Geesberge

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s