Happiness

Happy list #16

De laatste happy list is al weer een maand geleden. Niet dat er niet genoeg happy moments zijn, integendeel! Ik ben zo druk met leuke dingen dat ik er steeds niet aan toe kom:) Ik had de afgelopen tijd veel leuke activiteiten rondom mijn blog: de brillenmodeshow in het Rijksmuseum en de minicruise naar Newcastle bijvoorbeeld. Komende week staan er maar liefst 2 tripjes naar Duitsland op het programma, maar daarover later meer. Omdat het al even geleden is laat ik vandaag niet alleen de leuke dingen van afgelopen week, maar ook van die ervoor zien. Ik was afgelopen week namelijk ziek, dus dat was minder. Genoeg gekletst, kijk je mee?

♥  zelfgemaakte rendang met een bloemkoolprutje. Jammiee!
♥  deze konijnenlamp kreeg ik voor mijn verjaardag van vriendinnetje en konijnenfan Marthe, hij verandert van kleur. It’s so pretty!
♥  jahoor, ik heb gezondigd. De eerste zak truffelpepernoten is soldaat gemaakt.
♥  blogdate met Suzanne bij een heerlijk Vietnamees tentje in Utrecht, later online als hotspot!
happy list Sheelagh

♥ met vriendinnetjes naar de Love & Marriage beurs. Inspiratie opdoen en kijken naar de modeshow. Mijn jurk zat er ook bij! Jammer dat het nog zo lang duurt, ik kan niet wachten…
♥ ik ben net als iedereen fan van Heel Holland Bakt! En Jinx ook 🙂
♥ een heerlijke high tea met vriendinnetje Sanne bij de Bakkerswinkel, nog voor haar verjaardag!
♥ knuffelen op de bank met Jerry
happy list Sheelagh♥ ontbijtsmoothie in de maak. Ik deed  er amandelmelk, water, aardbeien, blauwe bessen, gebroken lijnzaad, havermout en gojiberries in. Goodmorning!
♥ herfst? Niet bij mij voor de deur! Onze roos bloeit nog volop.
♥ koude witte wijn, verse guacamole en Doritos. Wat wil je nog meer?
♥ zomaar een voordeur in onze wijk. Love it here!happy list Sheelagh♥ ken je deze film nog? Samen met Clueless, Cruel intentions, Wild Things en The faculty was deze favoriet bij mij en vriendinnetje Marlies. En hij is nog steeds leuk! Wat is jouw favoriete 90’s film? Het lijkt wel of er vroeger echt leukere films waren vind ik 🙂
♥ Utrecht wat ben je moooi!
♥ vanuit de auto zie ik ’s ochtends echt de prachtigste luchten de laatste weken. Wow!
♥ ik bestelde sushi bij een nieuwe tent, Mr Sushi & Ms Wok. Ik had wisselende verhalen gehoord maar ik vond het superlekker! happy list Sheelagh

Er waren ook nog genoeg fijne dingen die ik niet op de foto zette: een dagje sauna met vriendinnetje Kim bijvoorbeeld, en een fijn reünie-avondje met m’n Zuid-Amerika reisclan. Ik krijg trouwens wel eens commentaar dat ik alles op de foto zet 🙂 Maar dat helpt me wel om nog meer stil te staan bij de leuke dingen in het leven. Oh, en om dit lijstje te maken natuurlijk. Wat waren jouw happy moments de afgelopen tijd? Let me know! Sheelagh

5 antwoorden »

  1. Hee gezellig, Suzanne staat erin! 🙂 Mijn online blogmaatje 😉 Die sushi ziet er inderdaad heel erg lekker uit en wat fijn dat ondanks verschillende verhalen het toch heerlijk was!
    Niet kunnen wachten voor je bruiloft, ooooh zo herkenbaar! ❤

  2. Hey Sheel, ziet er uit als een leuke week. En druk ook 🙂 Dat smoothierecept ga ik ook eens proberen. En ik contact je snel even voor een bijkletsdate – als dat in onze drukke schema’s past! Ik ben in ieder geval wel weer aan ’t bloggen nu 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s