Fashion & zo

BLOG THROWBACK | September

Begin september deelde ik mijn blogs van augustus in een overzicht. Ik vind het een leuke manier om blogposts nog een keertje in het zonnetje te zetten. Ik steek best wel wat tijd en moeite in mijn blog en vind dat natuurlijk ook leuk om te doen. Maar het is best leuk als blogs gewoon nòg een keer gelezen worden. Ik kreeg ook best veel leuke reacties op blogs die mensen de eerste keer gemist hadden en nu alsnog lazen. Kijk je mee?

Minicruise Newcastle
Mijn bestgelezen blog van de maand september! Jan en ik maakten een minicruise naar Newcastle met DFDS Seaways en hadden een heerlijke minivakantie. Lekker eten, een fijne stad bekijken, chillen in de zon èn geweldig shoppen. Wat wil je nog meer?Minicruise Newcastle

Hotspot: Geesberge
Er is bijna niks fijner dan lekker uit eten of lekker borrelen. Daarom introduceerde ik een nieuw wekelijks item: de hotspot. Met het weekend voor de deur zal ik voortaan iedere vrijdag een leuke hotspot met jullie delen. In of buiten Utrecht, of buiten Nederland: alles kan. De eerste hotspot die ik liet zien is Geesberge. Een fijn familierestaurant met dito terras aan de Vecht net buiten Utrecht. De week erna nam ik je mee naar Jamie’s Italian, waar Jan en ik in Newcastle aten. Nomnomnom!Geesberge

15 reisdilemma’s

Wintersport of zonvakantie? Erop uit met mijn vriendinnen of met Jan? Italiaans of Aziatisch eten? In deze blog ging ik in op 15 reisdilemma’s. Lastige keuzes hoor!Kuta, Lombok

De wintertrends
De 3 trends voor de winter volgens mijn bescheiden modekennis 🙂 De fluffy oversized winterjas, Scandinavisch minimalisme en de pie-de-poule / houndstooth print. Wat vind jij de leukste trend?

Bakken met Rens Kroes
Mijn post over de breakfast cake van Rens staat al weken in mijn top 3 van bestgelezen artikelen! Ik vond het dus tijd om een tweede recept van Rens met jullie te delen: de ontbijmuffins! Ik maak ze regelmatig en ben groot fan. Maak dit!muffins Rens Kroes

Eyewish brillenmodeshow
I
k werd uitgenodigd voor een superleuk evenement: de eerste echte brillenmodeshow! Ik nam Jan mee en we hadden een leuke avond in het Rijksmuseum, met toffe andere bloggers èn mooie brillen.brillenmodeshow Dat was het weer voor september. Ik kan niet geloven dat het al weer oktober is zeg… Nog even en het is ineens al weer kerst! Sheelagh

4 antwoorden »

  1. Leuk, zo’n overzicht! En inderdaad handig om op die manier je blogs nog een keer onder de aandacht te brengen! Binnenkort ga ik echt eens wat maken uit het boek van Rens, heb genoeg lekkere dingen voorbij zien komen maar door tijdgebrek is het er helaas nog steeds niet van gekomen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s