Hotspots

HOTSPOT | Vietnamees eten bij Kimmade in Utrecht

Iedere vrijdag deel ik hier een hotspot met jullie. Ik neem je mee naar het beste Vietnamse streetfood, de lekkerste gin-tonic, het gezelligste terras… Maar ook evenementen en activiteiten komen aan bod. Het zijn in ieder geval allemaal dingen waar ik blij van wordt, en ik hoop jij ook!

Vorige week nam ik jullie mee naar Jamie’s Italian in Newcastle, en alhoewel ik op het moment van verschijnen van deze blog zelf op weg ben naar Berlijn neem ik jullie vandaag mee naar een culinaire hotspot iets dichterbij huis: Kimmade in Utrecht. Blogvriendinnetje en mede-Vietnamfan Suzanne vertelde me over de heerlijke pho (Viernamese noodlesoep) die ze hier voor weinig at. Tijd om samen met Suzanne eens te ontdekken wat er nog meer op de kaart staat.Kimmade Utrecht

Wat
Kimmade is een Vietnamees street food tentje in Utrecht. Er staan misschien 4 of 5 tafeltjes en er is een klein barretje. Je ziet echt dat het hier niet de bedoeling is om romantisch te dineren bij kaarslicht, maar dat hoeft ook niet altijd. Ik zou Kimmade aanraden als je snel wat wilt eten tijdens of na het winkelen, of bijvoorbeeld voor je naar de bioscoop gaat. Of als je net als ik gewoon van Vietnamees eten houdt, en de ambiance je niet echt uitmaakt. Je kunt er ook afhalen trouwens! Ik at er heerlijke verse spring rolls in rijstpapier, en een fantastische banh xeo, een Vietnamese pannenkoek van rijstbloem en kokosmelk, gevuld met garnalen en varkensvlees. Ik heb gesmuld!Vietnamees eten bij Kimmade in Utrecht

Waarom
Je vindt hier gerechten zoals ze smaken in Vietnam: verse ingrediënten en de perfecte smaakcombinaties van zoet, zuur en zout.Vietnamees eten in Utrecht

Waar
Je vindt Kimmade op Mariastraat 2, 3511 LP Utrecht (vlakbij de HEMA op de Steenweg). Ga er heen, echt! Sheelagh

6 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s