Hotspots

BLOG THROWBACK | Oktober

Het is weer tijd voor een blogoverzicht van de afgelopen maand. Een leuke manier om een aantal blogposts nog een keertje in het zonnetje te zetten vind ik. Ze verdienen het gewoon om ook direct na het plaatsen nog eens gelezen te worden. Kijk je mee? (klik de kopjes aan om de blog helemaal te lezen)

Europapark, Duitsland
In het begin van de maand ging ik op een persreis naar het Europapark en had een heerlijke tijd. Alle Efteling en Walibi fans: ga hier heen! Toen ik er was was het hele park in Halloweenstijl versierd. ILeuk, al die pompoenen overal. Ik had enorme mazzel met het weer, het was niet eens erg om nat te worden in een van de vele waterattracties. Ook in de winter is het park een bezoekje waard: er heerst dan een gezellig winters sfeertje en er is o.a. een kerstcircus. Mijn bestgelezen blog van de afgelopen maand! Poseidon EuropaparkMarkthal, Rotterdam
I
k bracht een bezoekje aan Rotterdams nieuwe aanwinst en was heel enthousiast! Ik schreef er een blog over met lekker veel foto’s zodat je na het lezen ervan een beeld hebt van wat je er kunt verwachten, en wat ik de lekkerste en leukste kraampjes vond. Tip: ga niet in het weekend!Markthal Rotterdam5 manieren om je een echte Berliner te voelen
Oktober stond voor mij een beetje in het kader van Duitsland. Ik ging namelijk ook nog een lang weekend naar Berlijn. Wat een geweldige stad is dat toch! Ik schreef een blog waarin ik tips geef om je helemaal Berlijns te voelen. Zo blend je perfect in met de locals en mis je geen leuke dingen. Of worsten.currywurst BerlijnVietnamees eten in Utrecht
Ik bracht ook nog wel tijd in m’n stadsie door, en ging voor het eerst eten bij Kimmade, een Vietnamees streetfoodtentje. Je waant je meteen in Vietnam zodra je de eerste hap genomen hebt. Te lekker! Vietnamees eten bij Kimmade in UtrechtDe East Side Gallery in Berlijn
Het is dit jaar op 9 november precies 25 jaar geleden dat de muur viel. Ik bezocht het grootste nog staande stuk muur dat inmiddels een ware openluchtgallerie geworden is. Mooi!East Side Gallery Alles is happiness
Sta jij wel genoeg stil bij de leuke kleine dingen in het leven? Ik wel, en in deze blog vertel ik je hoe ik dat doe en hoe goed dat voor mij werkt. Ik zeg: doen!

Oktober was een drukke maand voor me dus ik heb minder geblogd dan gebruikelijk. Om mezelf op weg te helpen heb ik me nu voorgenomen om iedere maandag, woensdag en vrijdag een blog te plaatsen. Alles wat meer is is meegenomen 🙂 het moet natuurlijk wel leuk blijven! Sheelagh

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s