Happiness

Happy list #18

Zo nu en dan laat ik jullie de kleine dingen zien die mijn leven de moeite waard maken. Groot of klein, een gebaar, lekker eten of een leuke film: het kan allemaal. Kijk je mee naar het leuks van de laatste twee weken?

♥ Jan was jarig dus het was partytime! Ook nog een beetje als housewarming. Een geslaagd feestje. Wat er in de dozen zat zie je hieronder
♥  zonnige herfstwandelingen
♥  winter is coming! En daarmee ook de muizen en kikkers. Love ‘m!
♥  ik mocht een iPhone hoesje maken en reviewen voor mijn blog. Binnenkort meer!Happy List Sheelagh♥ een wandeling door de stad: hier zie je het nieuwe Tivoli Vredenburg, mooi hè? On-Utrechts gewoon!Tivoli Vredenburg ♥ nieuwe muts van Topshop. Winter, ik ben klaar voor je!
♥  ik maakte weer eens zelf pasta alla ragu. Goddelijk!
♥  hangen op de bank met kaasjes en rode wijn èn Expeditie Robinson
♥  oud0huisgenootje Fieke kwam gezellig op bezoek en nam deze kooktijdschriften mee. Inspiratie opdoen voor de winter!Happy List SheelaghMairi♥ samen met vriendinnetje Eva naar het festival London Calling in Paradiso. Daar trad ook mijn favoriete zanger Josef Salvat op. Jeuj! Hij heeft trouwens een te gekke versie van Diamonds van Rihanna, check it out!

♥ te gekke vintagewinkel het Kaufhaus in Utrecht
♥ high tea bij Geesberge met vriendinnetjes. Aanrader!
♥ Jan had met zijn verjaardag een waar feestmaal gemaakt: er stonden o.a. oesters, salade met kippenlever en vijgen, vissoep en tournedos met ganzenlever op het menu. Ik bof maar met zo’n culinaire held 🙂
♥ Deze lamp(en) van ByBoo kreeg Jan voor zijn verjaardag van zijn en mijn ouders. Ze staan prachtig! Het schilderij is ook nieuw trouwens. Geschilderd door vriend Michiel, die sinds kort in opdracht pop art schilderijen maakt. Blij mee! (mocht je ook zoiets willen, laat het me weten dan breng ik je met hem in contact)Happy List SheelaghMairi

Dat waren ze weer, de fijne dingen van de afgelopen tijd. Wat maakte jou blij? Ik hoor het graag van je, want happiness quite unshared can scarcely be called happiness; it has no taste.Sheelagh

Categorieën:Happiness

9 antwoorden »

 1. Leuk, wat een heerlijke lijst weer! Nog gefeliciteerd met Jan! Ik werd heeel blij van het weer en van een heerlijk bakje hummus met tomaatjes en komkommer om te te dippen hihi!

 2. Dat zijn inderdaad dingen om blij van te worden. En wauw zeg! Wat een culinaire man heb jij in huis inderdaad. Daar waag ik mij zelfs niet aan, laat staan my lover haha! 🙂
  Fijne week!

 3. Dat is zeker een goede happy-lijst! Ik zou op mijn happy-lijst zeker de stapel kleding die ik ‘herontdekt’ heb gisteren. Er verdwijnt bij wel eens iets naar een la en dan kom ik het een jaar later opeens weer tegen…gratis nieuwe kleding!!! Is bijna hetzelfde als geld vinden in een oude portemonnee 😊

  • Aah ook een fan? Ik heb ‘m nu 3 x gezien: vorig jaar op Into the great wide open, afgelopen jaar Lowlands en afgelopen weekend. Erg fijne sound vind ik, en nog sympathiek ook! Heb ‘m op ITGWO ontmoet na zijn optreden. En nee dat vroeg ik niet, maar was wel leuk geweest!

   • Haha iemand riep het, ik dacht misschien was jij het 😉
    En inderdaad, superfan mag je me wel noemen hoor! Dit was voor mij de eerste keer dat ik hem live zag. Ben na de show naar de artiesten ingang gegaan waar ik hem heb ontmoet – hij is inderdaad echt heel aardig! Beetje verlegen, wat ik wel kan waarderen ^_^
    Wel leuk om te zien dat er meer mensen zijn die hem goed vinden!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s