Happiness

HAPPINESS | Lieve Sinterklaasje

Lieve Sinterklaasje,

Wat ben ik blij dat u weer in het land bent. Door al het gedoe met uw Pieten was ik even bang dat u ons landje dit jaar zou overslaan en in Spanje zou blijven overwinteren. Maar gelukkig maakt u zich niet druk en bent u er compleet met paard, pakjesboot en Pieten. Afgelopen weekend kwam u zelfs mijn straat door met een Pietenfanfare!  Ik vind Sinterklaas een van de gezelligste tijden van het jaar. Kerst vieren met cadeaus in plaats van Sinterklaas? No no no! Ik blijf trouw aan u! Op 5 december eet ik traditioneel met mijn ouders en vriend boerenkool terwijl de zak staat te wachten bij de haard, vol cadeaus en leuke gedichten. Warme chocomel of thee en een lekker marsepeinen varkentje erbij en mij hoor je niet meer. Met het opzetten van de kerstboom wacht ik trouwens netjes tot u alweer lang en breed in Spanje zit.  Ik kan nu al niet wachten tot 5 december!

Het gaat mij vooral om de gezelligheid en de traditie, maar de cadeaus zijn natuurlijk ook leuk! Mocht u dit jaar moeite hebben een cadeautje te verzinnen, dan help ik u hierbij graag een handje mee. Verlanglijstje

♥  De I love to travel beker van Blond is lekker groot, perfect om thee uit te drinken!
♥  Dit meisjesboek in magazinestijl van Halina & Carice staat al sinds vorig jaar op mijn lijstje.
♥  Een W7 oogschaduwpalette, veel over gelezen en erg benieuwd naar.
♥  Een fijne kaars van Rituals voor in huis, liefst met de geur Lavender Fields.
♥  Kikkers en muizen, of marsepein… Hmmm.
♥  Heerlijk om te koken in de winter, en deze twee kookboeken lijken me allebei fantastisch!
♥  Als schoenenfan kunnen schoenen niet ontbreken op mijn lijstje. Deze grijze Adidas gympen zijn perfect voor de winter: lekker hoog en warm, en leuk voor onder jeans of een rokje. Je shopt ze hier.
Verder zouden world peace, een einde aan ebola en honger in derdewereldlanden ook mooi meegenomen zijn, maar dat is misschien wat veel gevraagd? Mijn schoentje staat in ieder geval klaar bij de open haard!
Wat staat er op jouw lijstje?sheelagh

 

 

Advertenties

8 antwoorden »

  1. Van jouw lijstje wil ik ook heel graag iets… linksonder! En verder ehhh, een hoop gezelligheid vooral 😉 Het zwartwitboek van Nomad & Villager lijkt me ook wel heel mooi trouwens. Ik hoop dat Sinterklaas je lijstje goed leest 😉

  2. O leuk Sheel 🙂 Vooral die mok en die muizen 😉 Ik wil een koffiepotje en een schuimer zodat ik niet meer de hele tijd peperdure koffies buiten de deur ga drinken 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s