Reizen

Talk with Tom – Adult only

De oplettende lezer zag laatst al een gastblog van LiveLikeTom voorbijkomen. In deze nieuwe rubriek klets ik met Tom over wat ons bezighoudt; bloggen, reizen, gewoon het leven, mannen en de zoektocht naar het ultieme geluk. Lees je mee?talk with tom afbeelding

T: Een gay-friendly hotel vinden in de Caraïben is nog niet zo makkelijk. Maar we hebben er nu één gevonden. Het is een Adult Only hotel. Het eerste dat ik daarbij dacht was: ‘fijn, geen jengelende kinderen bij het zwembad’. Maar mijn hetero-vrienden denken bij ‘Adult Only’ gelijk aan swingers en orgies. Moet ik me zorgen maken, denk je?

S: Ha! Grappig dat je dat zegt. Ik dacht ook meteen aan kinky taferelen in de hotelbar en aan het zwembad. Toen ik verder dacht kwam ik ook op de geen jengelende kinderen bij het zwembad gedachte, en dat kan best chill zijn. Of je je zorgen moet maken? Geen idee. Heb je iets met swingers en orgies?

T: Kinky taferelen aan het zwembad, dat lijkt me heel ranzig. Dat je dan een bommetje wilt maken en uitglijdt over het pleziervocht van iemand anders. Nee, dank je. En trouwens, het is mixed audience. Dus er zijn ook heterostellen en lesbische koppels. Overigens heb ik wel een zwak voor jonge (lees 30-er) papa’s. Als je het zo bekijkt, is zo’n adult-only hotel natuurlijk helemaal niet handig. Heb jij al plannen voor je honeymoon eigenlijk?

S: Mij ook! Bahbahbah. Je hebt het ook wel erg ranzig omschreven moet ik zeggen… Ik sla even over, thank you very much. Voor de honeymoon staat een verre tropische bestemming op het programma. Mexico of Thailand ofzo. Zin in! Dankzij jou ga ik vooralsnog de adult only hotels vermijden. Dealen we wel gewoon met schreeuwende kinderen. Of laat me anders eerst weten hoe het jou bevalt! Als het voornamelijk homo’s zijn vind ik dat voor mezelf ook weer niet geweldig. Trouwens, ken je de Instagrampagina dilfs of Disneyland al? Perfect als je van hot young dads houdt, en nog beter als je net als ik ook een Disneyfan bent.

T: Toch grappig, dat ik dus die associatie totaal niet had bij Adult-Only. Daar waren echt hetero’s voor nodig, om zoveel ranzigheid eruit te krijgen. I’ll keep you posted over ons verblijf, want vooralsnog zie ik vooral rust, culinaire kwaliteit en een goede fitnesszaal ipv ballenbak & kinderclub voor me. Als ze dat nou eens in Disneyland zouden doen, dan was het vast rendabeler geweest. Die Instagrampagina is overigens heerlijk he? Als jij dan gewoon gaat dealen met die kids in jouw hotel, dan laat ik die papa’s wel even in onze gym, afgesproken?

S: Ok, deal!

Inmiddels is Tom back from the Caribbean… Benieuwd hoe hij het gehad heeft en hoe het hotel beviel? Check zijn blog erover!sheelagh

Advertenties

Categorieën:Reizen

Getagd als:, , ,

7 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s