Other happy stuff

BLOG THROWBACK | November

De feestelijkste maand van het jaar is aangebroken. December! Ik heb zin in december: er staat een weekendje kerstmarkt in Düsseldorf met vriendinnen op de planning, een bezoekje aan het Charles Dickens Festijn in Deventer en een lang weekend Edinburgh. Eerst kijk ik graag met jullie terug op november. Klik op de kopjes om de blogs terug te lezen!

Prison Escape
Ik ontsnapte uit een echte gevangenis in Rotterdam! Een erg toffe ervaring. Lees er meer over in mijn blog. Dit ook ervaren? de bedenkers hebben een kickstarter project gemaakt, steun het project en reserveer vast je kaarten voor de maand januari, want dit wil je meemaken!Prison escape

Utereg m’n stadsie
Ik schreef een blog over wat ik zo leuk vind aan Utrecht, en waarom ik Utrecht nooit in zou ruilen voor Amsterdam. De blog verscheen ook op Dichtbij.nl èn in de krant! Dit is mijn bestgelezen blog van de maand 🙂 Hij werd ook veel gedeeld via Twitter. Thanks allemaal!Tivoli Vredenburg China Light Utrecht
Samen met Jan bezocht ik China Light, een Chinees lichtfestival in de Botanische Tuinen. Erg mooi en feestelijk was het, ik kon niet stoppen met glimlachen en ‘Oh kijk daar!’ roepen. Aanrader als lichtpuntje in deze donkere dagen! Ook deze blog werd weer veel gedeeld op Twitter, leuk als dat gebeurt!China Light Utrecht Talk with Tom – Adult only
Het leek medeblogger Tom en mijzelf leuk om onze hersenspinsels en ideeën over bloggen en het leven met elkaar te delen. Het eerste resultaat van deze leuke samenwerking is deze blog, waarin het gaat over Adult Only vakanties. Waar denk jij aan bij Adult Only? Rustig vakantie vieren zonder schreeuwende kinderen in het zwembad? Of orgies in de lobby? talk with tom Leeslust
Lezen is (naast schrijven) één van mijn grootste hobbies. Het liefst lees ik 3 boeken per week, en de laatste tijd ben ik weer aardig op weg. Ik las Not that kind of girl van Lena Dunham, het Gerecht van Inge Ipenburg, Ik wist het van Chantal van Gastel en de Joona Linna serie van Lars Kepler. Stuk voor stuk aanraders!Leeslust Ik wist het Chantal van GastelJust cruisin’
Is cruisen alleen voor sherrydrinkende ingekakte bejaarden? Neehoor. In deze blog vertel ik je waarom cruisen tof is. En oh, er zijn ook Disneycruises! Stel je voor, barhangen met Prins Erik of Aladdin. I’m in. Just cruisin'

Verder liet ik je mijn favoriete broodjeszaak in Utrecht zien, Bigoli, en vertelde Tom waar je in Rotterdam de beste gin tonics drinkt: bij Ballroom. Absoluut geen ballentent! En oh, ik maakte ook een Sinterklaasverlanglijstje. Of mijn wensen uitkomen, dat zie ik later deze week 🙂 Ik kan niet wachten op al het leuks dat december gaat brengen! sheelagh

5 antwoorden »

  1. Zo’n prisonescape lijkt me ook erg leuk om te doen! Maar even onthouden voor een personeelsfeestje of zo! Leuk dat je trouwens naar Edinburgh gaat! Ik ben er jaren geleden met een vriendin geweest en was zeker onder de indruk van deze stad!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s