Happiness

Happy List #20

Alweer drie weken sinds mijn laatste happy list, en dit is alweer de 20e happy list op mijn blog. Dat is al een feestje waard toch? Inmiddels is december, toch wel één van mijn favoriete maanden, aangebroken en zijn er al weer meer dan genoeg fijne dingen. Kijk je mee?

♥ voor een fotoshoot op mijn werk in winterse sportieve gear. Waarom?! Daarover later deze week meer 🙂
♥ een bezoekje aan het Rijksmuseum. Ik had nog vrijkaartjes uit de goodiebag van de EyeWish Brillenmodeshow!
♥ babyshower van mijn lieve zwangere vriendinnetje Sanne
♥ mosselen eten. Jammie!
Happy list Sheelagh

♥ het heerlijk avondje was gekomen bij mijn ouders thuis in Nieuwegein! Inclusief de traditionele boerenkool en warme chocomel. Het was erg gezellig zo bij de warme kachel, en Jan en ik zijn erg verwend met o.a. Jamie’s Comfort food, deze kaars van Rituals, mini-pannetjes en nog veel meer. Van Jan kreeg ik trouwens brei/haakringen, ken je die? Ze staan helaas niet op de foto… Ik heb al een babymutsje gebreid. Trots op mezelf! Next up: een muts voor mezelf, dat zal wel even wat meer tijd kosten Happy list Sheelagh♥ lunchen in de stad bij Bigoli met medeblogger Lindsay. Het broodje gorgonzola smaakte top, we hebben gezellig bijgekletst en ik kon meteen haar baby bump checken. En oh, we hebben nog babykleertjes geshopt ook!
♥ een gezellig etentje in kerstsfeer bij onze lieve vrienden Arthur en Shana, mèt cadeautjes!  We hebben alle vier een kersttrui aan. Handig, zo’n selfiestick! Er moest natuurlijk ook even 30 seconds gespeeld worden… Happy list♥ Jinx in de rugzak van Jan. Te cute toch?
♥ lekker lezen in de nieuwe Jamie Magazine voor kerst-kookinspiratie. Ik won een jaarabonnement bij Betty’s Kitchen en ben iedere keer weer blij als ‘ie op de mat valt. Ook fijn: het boek Glazuur van Lisette Jonkman. Ik ben inmiddels in haar derde boek bezig.
♥ Green on the Runway van OPI. Fijn kerstig groen kleurtje!
♥ spruitjes, puree van zoete aardappel en eend in sinaasappelsaus. Do I need to say more?!
happy list

Ik merk echt dat the most wonderful time of the year nabij is: er zijn al zoveel feestelijke en leuke dingen en etentjes geweest. Ik vierde ook nog Sinterklaas met mijn vroegere buurvrouwen, en dat was ook erg gezellig.
Gelukkig komt er ook nog genoeg leuks aan. De kerstboom staat al in de kamer, maar moet nog opgetuigd worden. Misschien dat dat vanavond gaat gebeuren 🙂 Komend weekend staat er een tripje Düsseldorf op de planning. Yeah voor shoppen en glühwein drinken! Wat waren jouw blije momentjes?sheelagh

3 antwoorden »

  1. Lekker gevuld weekje! Leuke kadootjes ook! Bij ons is het vooral werken, werken en thuis de boel draaiende houden zodat er doordeweeks niet zoveel tijd overblijft maar gelukkig hebben we dit goed gemaakt in het weekend door alvast een beetje de kerstsfeer op te snuiven in Leer. Altijd gezellig in deze tijd van het jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s