Reizen

TRAVEL | Naar de hoogste top van de Alpen

Mijn vader had vroeger een klimschool en heeft toen ik klein was de Mont Blanc beklommen. Aangestoken door zijn enthousiasme over dit avontuur heb ik dat ook altijd eens willen doen. Tot nu toe is het er nooit van gekomen, maar daar gaat nu verandering in komen. Mijn werk bestaat volgend jaar namelijk 10 jaar, en dat vieren we door met het hele team de Mont Blanc te gaan beklimmen. HOE VET!?  Sheelagh Mont Blanc Expeditie

Natuurlijk gaan we niet zomaar even klimmen in de hoop de top te halen. We worden begeleid door een professionele organisatie die al 25 jaar ervaring heeft bij het begeleiden van dit soort expedities. Ik heb net een sportmedische keuring achter de rug, waarbij ik in ieder geval fit genoeg ben verklaard. Nu nog trainen! De komende maanden zal ik veel gaan sporten: in de sportschool, maar ook moet ik trainen op duur. Ik zal dus lange wandelingen en fietstochten gaan maken. Ik vind het echt een superspannend avontuur! Eerlijk gezegd ben ik niet zo sportief, maar dit avontuur trekt me zo dat ik er keihard voor ga.  Tof: we steunen ook twee goede doelen met de expeditie. Meer lezen over het grote avontuur dat ik in juni ga maken kan op de website.

Ik hoop dat mijn droom in vervulling gaat en ik de top haal. Ik heb er zelfs mijn huwelijk voor verplaatst om mee te kunnen doen! Zoals je misschien wel weet zouden Jan en ik eigenlijk 20 juni trouwen, maar dat wordt nu 18 juli. 20 juni ben ik namelijk nog in Chamonix om bij te komen van de beklimming 🙂 Nu heb ik twee fantastische dingen om me op te verheugen in 2015: ons huwelijk én het sportiefste avontuur van mijn leven tot nu toe. Ik ben er helemaal hyper van! Sheelagh de Alpinist. Sounds pretty awesome, right?

Verwacht de komende maanden dus sportieve updates, want ik ga mijn voorbereidingen zeker delen hier op mijn blog. sheelagh

13 antwoorden »

  1. Wat een bijzondere onderneming joh! Wij waren er een paar jaar geleden in juni en waren toen erg onder de indruk! Prachtige vergezichten, ontzettende ijle lucht maar vooral adembenemend! Alvast heel veel succes en plezier met je voorbereidingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s