Other happy stuff

TALK WITH TOM – Bankstel

talk with tom afbeeldingIn de nieuwe rubriek Talk with Tom klets ik met Tom over wat ons bezighoudt; bloggen, reizen, gewoon het leven, mannen en de zoektocht naar het ultieme geluk. De vorige keer kletsten we over vakantie vieren in een adult only hotel. Deze keer hebben we weer een ander onderwerp voor je: uitgaan. Is dat nog wel leuk als je een relatie hebt?

S: Ga jij nog wel eens uit? Ik heb altijd gedacht dat ik, zelfs als ik een relatie zou hebben, gewoon lekker zou blijven stappen. Je raad het al: ik ben inmiddels gesetteld, en stappen: ho maar! Ik ben echt niet suf geworden, ik drink gewoon liever thuis een wijntje met vrienden of vriendlief. Zucht. Dit klinkt wel suf hè?

T: Super suf! Maar uitgaan is retesaai als er niets te scoren valt. Tenminste, zo zie ik dat. Sinds ik verkering heb, ga ik ook minder vaak uit. Waarom zou je uitgaan en half lazarus slechte sex hebben, als je goeie sex kunt hebben als je thuisblijft? Ik zie het probleem niet zo. Het voordeel van LAT-ten met iemand in het buitenland, zoals ik doe, is dat je wel gewoon kunt uitgaan in de weekenden dat je elkaar niet ziet. Maar ja, dan moet je weer wel oppassen dat je niet half-dronken thuiskomt met een onbedoelde scharrel. Voor je het weet heb je dan een soa en leg dat dan maar weer eens uit. Zie je wel: veel te veel gedoe dat uitgaan.

S: Haha, mooi dit. Is dit iets dat je echt hebt meegemaakt? Jij associeert uitgaan dus met sex. Dat doe ik niet geloof ik. Al is flirten en het vooruitzicht om iemand te versieren ook voor mij wel met uitgaan verbonden… zou dat dan de reden zijn dat voor ons gesettelden de lol er vanaf is? En begrijp ik nou goed dat als jouw lover er niet is, je wel gaat stappen? Want dan gaat dat toch niet op… Of is er iets anders aan de hand, en worden we gewoon oud?

T: Uitgaan is voor mij vooral een avond lang drinken, dansen en meeblèren met liedjes waarvan je stiekem wilt ontkennen dat je ze leuk vindt. En flirten inderdaad. Maar als man ben ik toch een jager en als ik m’n oog op een prooi laat vallen, wil ik ‘m hebben ook, slechte sex of niet. Daarom beperk ik het uitgaan zonder man tot een minimum en blijf ik nuchter. Maar ja, dan is er dus eigenlijk al geen reet meer aan. En dan kun je dus beter met Netflix op de bank gaan liggen. Hoe dan ook eindig je in een relatie op de bank. En wat later bij de bank, voor de hypotheek. Shit zeg: we zijn gewoon bankstellen!

S: Een bankstel. Dat klinkt als iets waar ik een paar jaar geleden nog nachtmerries over had als ik trillend en brak in bed lag na een avondje drinken. Die brakke dagen mis ik totaal niet trouwens. Wat heb ik me vaak ellendig gevoeld! Eerlijk gezegd vind ik het nu heerlijk om een deel van een bankstel te zijn. Maar dan wel een leuke hippe. Geen ingezakt oud ding! Lekker samen hangen, filmpje of serie en een wijntje erbij… En als dat suf is dan is dat maar zo. Liefs vanaf de bank!

T: Amen! Groeten van het vintage-stel. Oh, en een kleine onderhoudstip: regelmatig inwrijven met meubel-olie houd het leer soepel. Of ben je een stoffig type? Nou ja, dat komt een andere keer wel.

Meer lezen van Tom? Bezoek zijn blog LiveLikeTom!sheelagh

Advertenties

7 antwoorden »

  1. Ik vind dit zo’n leuke rubriek haha! Ik moet altijd zo lachen om jullie conversaties… Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet helemaal herken hoor, dat niet meer uitgaan. Ik ga nog steeds graag naar dancefeesten tot diep in de nacht (of, nou ja, ochtend) en hangen in de kroeg. Ik ga nooit naar discotheken, maar dat deed ik eigenlijk al nooit. Ik ben meer zo’n kroegtype. En ook echt gesetteld, al zeven jaar… Maar geen bankstel 😉 Meestal dan haha

  2. Hahaha! Heel herkenbaar, althans… die angst om saai te zijn. En toch ook weer geen angst daarvoor. Ik ben zelf inmiddels weer even getrouwd, we gaan nog wel eens stappen (soms samen, soms apart) maar niet meer zo veel als voorheen. Nu moet ik toegeven dat elk weekend in de stad hangen ook een beetje kansloos is, dat vond ik ook al toen ik nog geen relatie had. Maar dat saai worden en op de bank een filmpje kijken: horror! Dat wilde ik echt niet, maar ik moet toegeven dat sinds een jaar dit toch wel is toegeslagen. Bovendien is in onze stad niets meer te beleven voor mensen die 30 en 30+ zijn. Sta je met je goed gedrag tussen kids van 18. Nee de horeca ligt hier op zijn gat en niemand gaat de stad meer in, ook de jongeren niet meer echt. Waardoor het een saaie boel is geworden en wat doe je dan? Ja! Feestjes thuis maken! Hoera voor de bankstellen! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s