Other happy stuff

Merry Christmas!

Holidays

Ho ho ho! Zit jij al klaar voor kerstavond? Ik heb net mijn laatste werk afgemaakt en ga nu lekker een wijntje drinken en koken 🙂 Ik heb al zin in de kalkoen, mijn kerstmanicure, de All you need is Love kerstspecial (!) en lekker hangen en gezellig doen met Jan en de poesjes. Morgen gaan we naar mijn ouders, de dag erna naar mijn schoonouders en dan naar Edinburgh, onze 1-jarige verloving vieren 🙂 Ik kijk uit naar een paar gezellige dagen. Jij hopelijk ook!

Fijne dagen en tot snel!sheelagh

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s