Fashion & zo

FASHION | Happy New Year!

Vanavond om 12 uur proosten we op het nieuwe jaar. 2014 is voorbij, en 2015 komt er aan. Plop! Maar wat ga jij vanavond doen? Vaak begint de stress al een paar weken van tevoren. Wie gaat wat doen en met wie? Ga je dansen in tha club, thuis chillen of met vrienden bij iemand thuis hangen? Met jouw of zijn vrienden? Als dan eindelijk de keuze gemaakt is komt meteen het volgende dilemma: what to wear?! Help!

Wat je aan trekt ligt natuurlijk ook aan wat je vanavond gaat doen. Ik vierde oud en nieuw de laatste jaren vaak met vrienden thuis, dit jaar ga ik met een paar vrienden naar een feestje in de nieuwe Tivoli. Toch net iets feestelijker dan thuiszitten. Op winkelstraat.nl verzamelde ik de nodige outfitinspiratie. Of je oud en nieuw nou gezellig thuis op de bank doorbrengt, gaat dansen, of als je naar een borrel of feestje bij iemand thuis of in de kroeg gaat. Kijk je mee?

Thuis op de bank
Bijkomen van een druk jaar met je vriend of wat vrienden, bij jou of bij anderen thuis? Best een prima manier om met lekker eten en champagne te kletsen over het afgelopen jaar of je plannen voor het nieuwe jaar. Een uitbundige feestoutfit is niet nodig, maar in je ouwe joggingpak aankomen is misschien ook weer wat matig. Combineer deze trui van Zoe Karssen met een skinny en klaar ben je!Trui Zoe Karssen

Party hardy
Ga je naar een feestje? De hele nacht dansen? Met dit prachtige champagnekleurige jurkje van Elisabetta Franchi ben je het middelpunt van de aandacht op dansvloer! jurkje
Feestje bij vrienden of in de kroeg
Heb je een iets meer low-key feestje bij iemand thuis of wil je er feestelijk uitzien in een iets meer low-key jurk? Combineer dit jurkje van SuperTrash met pumps, laarzen of zelfs gympen voor een elegante en stoere look. SupertrashWat je ook aantrekt, ik wens je vast een hele fijne jaarwisseling en een fantastisch 2015! Tot volgend jaar!sheelagh

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s