Happiness

Happy list #21

Happy new year! Oké, het is wat laat, maar beter laat dan nooit toch? Ik heb even een blogbreakje gehad en lekker genoten van mijn tijd in Edinburgh, en het thuis hangen en rommelen de eerste dagen van dit nieuwe jaar! Begin vorig jaar begon ik met het bijhouden van happy lists om stil te staan bij de fijne dingen in het leven, en dat is me zo goed bevallen dat ik er in 2015 gewoon mee door ga. Kijk je mee naar mijn happy momentjes van de laatste weken?

♥ de beste burger ooit op de Schotse kerstmarkt in Edinburgh: hertenvlees met een bieten-crèmefraiche salade, cranberry en augurken. Nomnomnom!
♥ mijn nieuwe jurkje van Topshop
♥ wandelen door de modder
♥ liefde voor lezen!
Happy list Edinburgh

♥ jeugdsentiment, deze winterse Polly Pocket 🙂 Had jij ze ook vroeger?! Ik heb die van mij allemaal nog en bewaar ze voor mijn toekomstige (nu nog niet bestaande) dochter.
♥ Jan en ik bij het reuzenrad in Edinburgh. Dit is waar hij me een jaar geleden ten huwelijk vroeg!
♥ mijn nichtje Janneke was de dagen voor ons in Edinburgh en had samen met haar vriend een heuse quest voor ons uitgezet, met foto’s en filmpjes als clues. De uiteindelijke schat: dit hondje voor in de kerstboom, inclusief een persoonlijke boodschap. Zo leuk!
♥ Sancerre. Mijn favoriete witte wijn.
happy list♥ Jinx being cute
♥ mijn favoriete lippenbalsem van Rituals, en de Push & Shove nagellak van Gwen Stefani voor OPI
♥ gezelligheid met oud & nieuw
♥ mijn fabulous new shoes! Versace meets Nel Veerkamp 😉

Happy list
♥ happy new year in de Tivoli in Utrecht
♥ genieten van een bad in het hotel (want die heb ik thuis niet) met een heerlijke Lush bal
♥ Scott Monument in Edinburgh, met megahoge zweefmolen. Scary!
♥ het beste ooit: cheese fries. Zucht. happy listhet Rietveld Schröderhuis in mijn eigen Utrecht tijdens een 12 km lange wandeling. The road to Mont Blanc is begonnen!
♥ dit OPI Muppets-setje lag onder de kerstboom. Lieve kerstman! De kleur die ik hier op heb heet Chillin’ like a villain en had helaas 3 lagen nodig, maar pretty is ‘ie zeker!
♥ op de bank met een boek. Ik las the Silkworm van Robert Galbraith (aka JK Rowling) uit. Aanrader!
♥ mince pie. Dit is alleen in de UK te koop rond kersttijd en zooo lekker!happy listGenoeg fijne dingen weer. Niet op de foto maar ook zeer bijzondere happy moments: twee van mijn lieve vriendinnetjes die rond kerst een schattig gezond kindje op de wereld hebben gezet, mijn lieve oma van 91 die er met kerst gewoon weer bij was, en mijn lieve ouders die Jan en mij weer trakteerden op Edinburgh.

Er staat voor 2015 ook al zo veel leuks op de planning. Ik kan niet wachten!

sheelagh

Advertenties

10 antwoorden »

  1. Lijkt me zo gaaf weer terug te zijn op de plek waar je ten huwelijk gevraagd werd, aaah! Die schoenen zijn gewaagd, maar erg tof!! Wat grappig dat je nichtje dat helemaal heeft uitgezet, maakt een tripje wel extra leuk. Ennuuh, die burger iets om het soort van recept met ons te delen ;-)!?

  2. Aha! Daar zijn de nagellakjes weer! 😉 Ik heb er zojuist een nieuw lakje op gedaan, goed begin van het nieuwe jaar. Wat een happy list inderdaad en wat leuk die speurtocht! Echt heel gaaf dat iemand zo veel tijd en moeite heeft gedaan om dat zo leuk in elkaar te zetten. Op naar veel mooie happy lists in 2015!

  3. Oh my! Polly Pocket! Wat gaaf! Dat weet ik nog wel :D. Ik had een hele mooie met een elfje en een schommel in een boom in een sprookjesbos ;)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s