Other happy stuff

Talk With Tom – Valentijnsdag

talk with tom afbeeldingIn de rubriek Talk with Tom klets ik met Tom over wat ons bezighoudt; bloggen, reizen, gewoon het leven, mannen en de zoektocht naar het ultieme geluk. Deze keer hebben we weer een ander onderwerp voor je: Valentijnsdag. Moet je er aan mee doen of niet en hoe?

S: Valentijnsdag nadert met rasse schreden. Een dag waar ik gemengde gevoelens bij heb sinds ik van een ex-vriendje eens reuzemikado cadeau kreeg (true story!). Ik zal dat moment nooit vergeten. Trauma! Maar zelfs zonder die pijnlijke dag: wat moet je ermee? Is het een groot commercieel Hallmarkfeestje of is het best oké om op die dag gewoon iets romantisch te doen met je geliefde?

T: Mensen die zeggen dat het puur een commercieel feestje is, hebben gewoon nooit iets gekregen met Valentijnsdag. Waarom zou je wel je verjaardag, sinterklaas en kerst vieren en niet op de dag van de liefde wat extra aandacht geven aan iemand voor wie je in je drukke bestaan misschien te weinig tijd maakt? Ik krijg ook altijd een kaart van mijn 76-jarige tante. De eerste keer was dat een enorme deceptie, maar inmiddels vind ik het zo fijn dat ze die moeite neemt, dat ik me eigenlijk slecht zou voelen als ze me dit jaar niets stuurt. Maar wtf heb je met die reuzemikado gedaan?

S: Wat lief van je tante. Lieve post krijgen is altijd fijn, vooral met Valentijn. En commercieel of niet, het blijft de dag van de liefde. Mijn vriend heeft wel de dag vrij (en dat is bijzonder op zaterdag, want horecabaan) en ’s avonds gaan we lekker eten en borrelen bij een pinchobar.

Zucht. De reuzemikado. Hij vond het wel een leuk grapje, maar ik kon het serieus niet opbrengen er om te lachen. Al gniffel ik er nu jaren later wel hardop om, eerlijk is eerlijk. Mijn ex zag de teleurstelling op mijn gezicht en stelde al vrij snel voor ‘m zelf te houden en te bewaren voor een verjaardag ofzo. Niet lang daarna was het einde verhaal. Ik kreeg trouwens ooit een blanco Valentijnskaart. Freaky!

T: Blanco Valentijnskaarten, gruwel! Ik heb een keer iemand helemaal over de rooie verteld dat een of andere sukkel me een blanco kaart had gestuurd en dat ik het zo’n laffe streek vond. Die kaart bleek van hem. Je snapt dat dat nooit meer iets is geworden. Daar heb ik nog steeds spijt van, want ik had nooit verwacht dat zo’n stud in mij geïnteresseerd was. Maar ja, eigen schuld. Heb je trouwens nog een Valentijnstip voor overzeese liefdes? En nee, spontaan voor z’n deur staan in snoepjesstring is geen optie; zijn moeder logeert bij hem en die zou zomaar de deur open kunnen doen.

S: Haha. Je zou altijd de snoepjesstring weg kunnen laten? Of een good old kaartje sturen natuurlijk… Met een ticket erbij zodat hij je snel weer kan opzoeken! Happy Valentine!

T: Haha, ik denk dat ik gewoon gezellig bij jou en je man aanschuif en mijn eigen man een selfie stuur. Dan zit ik in ieder geval niet alleen in een restaurant en zien jullie er ook niet uit als een stel dat op Valentijnsdate is. Happy Valentine!

Advertenties

Categorieën:Other happy stuff

Getagd als:

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s