Fashion & zo

NEW IN | Nike Air Revolution Sky Hi

Gympen en sneakers: je kunt er niet genoeg van hebben. Tot een tijd terug kon je me uittekenen op hakken. Cowboylaarzen, pumps, anything. En al hou ik nog steeds van een paar mooie hakken: gympen zijn zoveel maal comfortabeler en makkelijker. Ze zijn daarmee ook veel geschikter om mee te nemen op een stedentripje of vakantie. Ook staan ze stoerder en zijn met alles te combineren. Ik heb inmiddels al heel wat favorieten: mijn Adidas x Topshop gympen bijvoorbeeld, mijn Nike Lunar Elite Sky Hi’s, mijn best wel nieuwe supercomfortabele Puma’s, good old All Stars en mijn Roshe Runs met Liberty print: I love them all. Inmiddels heb ik een nieuw paar aan de sneakerfamilie mogen toevoegen. Ik shopte de Nike Air Revolutions Ski Hi’s in grijs met turkoois bij otto.nl.Nike Air Sky Hi Revolution Nike Air Sky Hi RevolutionNike Air Sky Hi Revolution

Zoals je ziet hebben ze een ingebouwde sleehak, waardoor ik er net wat eleganter op loop dan op mijn andere paren. Ook ben ik net iets langer, dat is ook mooi meegenomen. En het fijne is: ik voel oprecht niet dat ze een sleehak hebben. Door de fantastische vering heb ik het gevoel op normale gympen te lopen. Kortom: ik ben verliefd en doe deze Nike’s voorlopig niet meer uit.

Wat zijn jouw favoriete sneakers op het moment? Ik ben benieuwd of ze net zo lekker lopen als mijn nieuwe beauties!

sheelagh

3 antwoorden »

  1. Ahhhh Sheelagh wat een pláátjes! Ik wilde ze stiekem ook voor een hele lange tijd, maar heb ze nooit gekocht omdat ik vrijwel nooit echt sneakers draag/sportieve outfits. Ze zijn zo mooi! Wanneer kan ik ze in het echt bewonderen ;)?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s