Hotspots

HOTSPOT | Hip skihotel le Rock Noir, Serre Chevalier

Regelmatig deel ik op mijn blog een fijne hotspot met je. Ik neem je mee naar het beste Vietnamse streetfood, de lekkerste gin-tonic, het gezelligste terras… Het zijn in ieder geval allemaal plekken waar ik blij van wordt, en ik hoop jij ook!

Hotel le Rock Noir is een hip designhotel in Villeneuve, één van de dertien dorpjes in het Franse skigebied Serre Chevalier. Verwacht je een traditioneel skihotel? Dan kom je voor een enorme verrassing te staan. Le Rock Noir is heel anders dan de meeste hotels in wintersportplaatsen. Hotel le Rock Noir Serre ChevalierHotel le Rock Noir Serre ChevalierEr zijn 32 kamers in het hotel. Niet te massaal dus. De kamers zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. Veel licht, wit, zwart en kleden van fluweel en bont. De kamers ademen luxe. Heerlijk! Ook fijn: de minibar is goed gevuld met lekkers en drankjes.Hotel le Rock Noir Serre ChevalierHotel le Rock Noir Serre Chevalier

In de kelder van het hotel is een spa met zwembad, hot tub en sauna, en ook buiten staan een sauna en een hot tub. Wellness met uitzicht op de piste!wellness Serre Chevalier hotel Rock NoirHotel le Rock Noir Serre Chevalier

Het hotel is fijn gelegen: je kijkt vanuit je kamer op de piste en je staat dan ook zo op de ski’s. Belangrijk voor een skihotel! Le Rock Noir is een aanrader voor iedereen die van luxe houdt tijdens wintersport en eens wat anders wil. Verwacht geen geblokte gordijntjes en houten tafeltjes met kleedjes, maar licht, luxe en design.

In dit viersterrenhotel chill je in de prachtige huiskamerachtige lobby met een cocktail of champagne en dineer je als je wilt met sushi. Als sushifan heb ik dat uiteraard gedaan. Grote verrassing: geitenkaas-sushi! Klinkt vreemd? Smaakt lekker! Het normale menu is trouwens ook een aanrader. Zo stond er o.a. een goddelijke visschotel op het menu. Nomnomnom.sushi op wintersport in Le Rock Noir hoteleten in Hotel Rock Noir Serre Chevalier

Zou jij in dit hotel overnachten? Of ga je liever voor een klassiek skihotel?

sheelagh-the-world-is-a-book

Advertenties

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s