Happiness

Happy list #25

Tijd voor een nieuwe happy list! Ik ben de laatste weken zo druk dat ik bijna niet aan bloggen toekom. Het plannen van de bruiloft, druk op mijn werk, trainen voor de Mont Blanc, reisjes voor mijn blog… Het is soms allemaal wat veel. Gelukkig zijn het alleen leuke dingen, dus ik mag zeker niet klagen. Toch is het af en toe iets tè veel, en dan is het het fijnst om even niks te doen. Dus mocht je je afvragen waarom ik de laatste tijd wat minder blog: ik ben DRUK! En dan is het soms best lekker om gewoon een avondje op de bank te hangen met een boek of voor de tv, en een keertje niet te bloggen. Er staan nog veel leuke posts op het programma, maar alles op z’n tijd. Voor nu: kijk je mee naar de leuke dingen van mijn laatste week?

♥ Nijntje op z’n Utregs, Hoe leuk is dat?! ♥  een fijne gin-tonic en een lekker biertje bij Beers ’n Barrels, een sfeervolle nieuwe tent aan de Oudegracht. Utrechters, ga hier heen! ♥  tartaar van zalm, avocado en wasabimayo bij vriendinnetje Laurien. Nomnomnom. ♥ we gingen proeven bij onze trouwlocatie! Vooral de wijnen smaakten top, en qua diner gaan we voor een fijne zomerse bbq. Altijd goed!happy list

♥ Jerry wil naar binnen. Aah. ♥  een throwbackfoto. Ik kwam deze week onverwacht weer in contact met een oud vriendinnetje die me deze foto appte. Mijn vader leest mij en haar voor op vakantie in Frankrijk in de rode bus waar we altijd mee op vakantie gingen. Mijn ouders hadden die omgebouwd tot een soort camper. Pretty awesome, right? Herken je mij op de foto? ♥  een avondje klimmen met mijn collega’s! #roadtomontblanc ♥  Jan en ik slaagden voor trouwringen bij 123gold.nl. Jaa, die van de irritante reclame! Haha. Maar mooi dat ze zijn! 18 juli komt steeds dichterbij en ik kan nauwelijks wachten.  happy list

♥ ik ging met vriend Chaim naar het concert van Fink in de Tivoli. Mooi! ♥  ik lakte mijn nagels met Jade is the new black van OPI ♥ bankhangen met de nieuwe Elle en Jamie Magazine ♥  genieten van een zelfgemaakte minestronesoep met geraspte parmezaanse kaas erover. Een recept uit de Zilveren Lepel, smullen! happy list

Er was nog veel meer leuks: ik was een weekend in München (daarover snel meer), ging op visite bij vriendinnetje Sanne en haar schattige zoontje en had een gezellig verjaardagsfeestje bij vrienden. Verder heb ik vooral rustig aan gedaan, want dat heb ik gewoon even nodig merk ik. Wat waren jouw blije momentjes de afgelopen tijd? 

sheelagh-the-world-is-a-book

Advertenties

14 antwoorden »

  1. Wat een lekker lijstje…:) En er is helemaal niks mis mee met af en toe lekker rustig aan doen… Ik ben er ook wel aan toe moet ik zeggen maar deze week is ook nog een gekkenhuis!

  2. Dat Utregs van Nijntje kan bijna voor Brabants doorgaan, ik herken er zo veel dingen in, haha! Als je het superdruk hebt, kan je maar beter even pas op de plaats maken. Laten we wel wezen: Het plannen van een bruiloft is een leuke maar drukke aangelegenheid, dus neem daar alle tijd voor die je nodig hebt en die je er in wilt steken! Natuurlijk is het leuk om je blogs te lezen, maar de frequentie komt ongetwijfeld weer terug. Gave groene kleur van OPI trouwens en wat een schattige foto van mini you. Wat cool dat je ouders die bus hadden omgetoverd tot camper, erg hippieproof – me like!

    • Ja dat vond ik ook, net Brabants he? Grappig. En thanks, ja het gaat wel weer op gang komen. M’n ouders zijn dus hipper dan ik met die kampeerbus, vind het ook echt te cool!

  3. Nou, ik word vooral heel erg blij van de zon die vandaag volop scheen! En van een leuke date met 2 vriendinnen in Zwolle, lekkere etentjes en het gevoel dat de winterdip nu echt wel passé is…

  4. Het viel me al op dat je zo druk lijkt de laatste tijd ja! Zolang je het kan bijbenen en geniet is het prima 😉 Te schattige foto van jou op die tbt, en te cool van die camper!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s