Fashion & zo

NEW IN | Smartphone-portemonnee van FAB

Door mijn vrienden word ik al jaren uitgelachen om mijn portemonnee. Ik shopte ooit een prachtige taupekleurige van Calvin Klein in New York waar ik dolblij mee was, maar toen deze sneuvelde had ik alleen een ‘kleingeldportemonneetje’ voorhanden die ik ooit in Jordanië als souvenir shopte. Ja, zo eentje met gouddraad, en een print van kamelen. Echt handig was ‘ie niet. Als ik moest pinnen moesten alle pasjes eruit zodat ik de juiste er tussenuit kon vissen. Bovendien was ‘ie natuurlijk verre van fashionable en ben ik stiekem best wel een ijdeltuit. Tijd voor iets nieuws dus.

Dit handgemaakte exemplaar van het Nederlandse merk FAB is van prachtig zacht leer. Handig: er hangt een leren koord aan waarmee je de portemonnee om je pols kunt dragen. Nog handiger: in het midden zit een vakje voor je telefoon. Eigenlijk is het dus een soort mini-clutch! Ik ben er erg blij mee. Nadeel is wel dat met je telefoon de portemonnee erg snel (te) dik wordt en moeilijk dicht gaat. Verder krijg ik binnenkort een iPhone 6, dus ik heb natuurlijk meteen even geprobeerd of die er ook in past. Niet dus 😦 Dan gebruik ik ‘m dus gewoon als normale portemonnee!FAB portemonnee

Ik mocht iets uitzoeken bij smartphonehoesjes.nl en koos voor deze handige portemonnee waar je ook nog eens je smartphone in kwijt kunt. Op deze webshop vind je mooie accessoires voor je telefoon van bijvoorbeeld FAB, Fashionchick en ByLouLou. Ze verkopen er (de naam zegt het al) hoesjes voor alle smartphones. Of je nou een iPhone of Samsung hebt, een hoesje voor je LG L50 of een hoesje voor je Acer Liquid Z5 zoekt: they’ve got it all. 

Na mijn nieuwe portemonnee hield ik niet op met shoppen! Ik ben absoluut geen beautygoeroe (verre van) maar hou er wel van af en toe een mooie oogschaduw of naggellak te kopen en te proberen. Verder op de foto zie je het W7 In the Nude oogschaduwpalet. Die shopte ik afgelopen weekend na er veel goede verhalen over te hebben gelezen. Volgens beautybloggers is het een goede dupe van het Naked 3 palette van Urban Decay. Ik draag altijd nudekleurige oogschaduw dus ben er mee in mijn nopjes! Ook heb ik een paar nieuwe nagellakjes. Ik bestel zo nu en dan een hele lading lakjes via ebay. Handig en een stuk goedkoper dan in de winkel. Van links naar rechts zie je My dogsled is a hybrid, This Color’s Making Waves en That’s Hula-rious van OPI. Die laatste is nu al mijn favoriete voorjaarskleur. Ik hou van het lichte mintgroen! Het bruine kleurtje is van W7 en heeft (hoe teleurstellend!) geen naam. Als ik mijn ideale baan zou mogen creëren werd ik nagellaknamenbedenker! sheelagh

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s