Other happy stuff

PERSONAL | Party time!

Gisteren was het dubbel feest! Ik was jarig èn Jan en ik gingen in ondertrouw. Spannend! Van tevoren werd ik gewaarschuwd door meerdere mensen: stel je er niet te veel van voor hoor, je staat zo weer buiten. Ik hoorde het ze zeggen maar had er toch zin in! Op naar het nieuwe Utrechtse stadskantoor dus. Ik in een jurkje en op hakken, Jan in een jasje. Je moet er zelf een feestje van maken toch? Het gebouw op zich was al tof om eens een kijkje te nemen. Utrechters, check it out! We trokken een nummertje (hoe romantisch!) en waren al snel aan de beurt.stadskantoor Utrecht

Staand aan de balie (!) gingen we vervolgens in ondertrouw. Haha. Ik had op z’n minst verwacht er wel even bij te zitten, maar goed. We moesten aankruisen hoe we na het huwelijk willen gaan heten, en dat was toch wel een beetje spannend hoor! Vanaf 18 juli ga ik verder door het leven als Sheelagh van Winsen – Alexander. Yeah! We moesten een handtekening zetten, en dat was dat. Na een hand en een felicitatie van de ambtenaar stonden we weer buiten. De eerste officiële stap is dus gezet. En dat voelt goed! Thuis hebben we er op geproost met de champagne die we kregen toen we de ringen kochten. Feestelijk!ondertrouw

Omdat ik ook jarig was bleef het feest: mijn ouders, hun vrienden en mijn schoonouders kwamen eten, en erna kwamen er nog meer vrienden en familie op bezoek. Gezellig! Ik verheugde me er al de hele week op, maar helaas voelde ik me zodra het eerste bezoek binnen kwam al niet zo lekker. We hebben uiteindelijk zelfs iedereen vroeger de deur uitgewerkt omdat ik me zo slecht voelde. Meh. Lekker begin van mijn leven als 31-jarige zeg! Ik ben wel enorm verwend en vond het superleuk om iedereen te zien, maar dit was een jammer einde. Hopelijk voel ik me op de dag van de bruiloft beter. Eén voordeel: ik heb geen kater vandaag omdat ik niks gedronken heb, haha.birthdaycadeaus

Ik heb er een lekker rustig dagje van gemaakt vandaag en geniet lekker van alle mooie bloemen die ik gekregen heb vanaf de bank 🙂 Met mijn nieuwe laptop op schoot. Verjaardagscadeau van Jan! Morgen staat er weer iets leuks op het programma: de proefmake-up voor de bruiloft. Spannend!

Heb jij nog leuke weekendplannen?

sheelagh

Advertenties

Categorieën:Other happy stuff

3 antwoorden »

  1. Aaaah, ben ik helemaal vergeten je te feliciteren gisteren terwijl ik je zelfs nog voorbij in mijn Timehop! Dubbel gefeliciteerd bij deze dan 😀 En dat klinkt wel heel bescheiden, zo’n ondertrouw waarbij je een nummertje moet trekken. Gelukkig komt er nog een bruiloft 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s