Happiness

Happy list #26

Zo, dat waren weer een paar hele leuke maar vooral ook drukke weken. Ik was jarig en ging in ondertrouw, we knapten ons tuintje op, ik zag mijn vriendinnetje Fem die voor een surprise visit in Nederland was, ging weer klimmen in het indoor klimcentrum en sportte heel wat af. Ook was ik even ziek, maar dat hoort niet in dit lijstje thuis dus dat skip ik gewoon even. Kijk je mee naar mijn happy momenten van de laatste tijd?

♥ er kwamen vrienden eten en we aten deze ultimate burger uit Jamie’s Comford Food. Mensen, maak dit! ♥ deze schoenen van Sophia Webster zijn te cute! Ik zou ze maar wat graag dragen met de bruiloft, maar vind ze voor € 400 toch wat prijzig… ♥ bootcamptijd met vriendinnen en papa ♥ merengues gemaakt met rozenwater en oranjebloesem. Zoooo lekker!

happy list

♥ deze oorbellen kreeg ik opgestuurd door My Jewellery. Ze zijn totaal anders dan mijn gebruikelijke knopjes, maar misschien dat ik ze daarom juist zo leuk vind!  ♥ ik heb een nieuwe verslaving: deze thee van Clipper met vlierbloesem en aardbei. Ik kocht dit doosje twee weken geleden en hij is nu al op. Erg lekker! ♥ mijn schattige nieuwe lippenbalsem van Balmi (te koop bij Douglas) ♥ een lekkere pasta van Jamie (ja daar is ‘ie weer) met garnalen en zongedroogde tomaat bij vriendin Mel

happy list

♥ wat woon ik toch in een prachtig stukje Utrecht! ♥ op mijn verjaardag was het rokjesdag, kreeg ik van Jan een prachtige nieuwe laptop cadeau èn gingen we in ondertrouw. Ik zeg: topdag!

happy list

♥ oefenen voor de bruidsmake-up. Visagiste Marijke heeft me helemaal mooi gemaakt, ik ben klaar voor de grote dag met deze make-up. Of zou ik het geheim moeten laten? Nouja, bij deze dus niet meer… ♥  prachtig boeket van mijn lieve schoonmoeder ♥  baking time: zelf focaccia maken from scratch naar een recept van Ottolenghi.

happy list

♥ met mijn bruidsmake-up op naar de Swan Market op het Vredenburg in Utrecht. Een gezellige hipstermarkt met heerlijke hapjes en drankjes en heeel veel leuke spulletjes. Ik at deze heerlijke lamsburger, een fijne red velvet cupcake en een verse kokosmakroon. Ik shopte de leren poesjesketting rechts onderin. Cute toch? Verder wil ik dolgraag een gehaakte cactus, maar vriendinnetje Shana beweert die ook goed zelf te kunnen maken. Ik wacht dus rustig af…

happy list swan market utrecht

Heel veel fijne dingen toch? Waar werd jij onlangs blij van? Let me know en spread the happy vibe! sheelagh-the-world-is-a-book

Advertenties

8 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s