Food & Body

Ontspannen met een fijne massage

Just Pure

Ik slaap al een paar dagen onrustig. Gekke dromen maken me midden in de nacht wakker, en ’s ochtend heb ik enorme wallen onder mijn ogen, terwijl ik gister toch op tijd naar bed ben gegaan en geen druppel heb gedronken. Zo gek! Als ik ’s avonds even buiten sta om de katten na hun avondspeelkwartier binnen te laten zie ik de maan rond en groot aan de hemel schitteren: volle maan. Ohja! Zou dat dan de reden zijn van mijn onrust? Klinkt dit bekend? Ik ben echt totaal niet zweverig, en de stand van de maan en sterren kunnen me eigenlijk gestolen worden.Toch merk ik wel eens dat de maan, zeker als hij vol is, zo z’n invloed op me heeft. Vaak merk ik eerst ‘iets’ voor ik überhaupt door heb dat het volle maan is. Niks zweverigs aan dus.

Als de stand van de maan je mood beïnvloed, waarom dan niet ook je huid? Onlangs onderging ik een spa treatment gebaseerd op het ritme van de maan. Bij Just Pure in München geloven ze bijvoorbeeld dat met volle maan je huid zeer geschikt is voor een rijke verzorging: je huid absorbeert dan optimaal. Ik bezocht de spa met afnemende maan, het is dan het perfecte moment om te detoxen en te zuiveren. Ik kreeg eerst een heerlijke peeling, en daarna een fijne zuiverende massage. Wauw! Zoals je eerder kon lezen bezocht ik München voor een traditioneel bierfest. En ik kan je vertellen: een ontspannende en detoxende treatment is daarna best welkom!

Ook als je niet gelooft in de stand van de maan en de invloed die dit op je lichaam heeft is het bij Just Pure goed toeven. Alle behandeling vinden plaats in een fijne grote ruimte, waar het lekker warm is en fijn ruikt. Voor de liefhebbers is er ook een sauna. Je huurt met meerdere mensen feitelijk de salon voor een periode dus hebt altijd optimale privacy. Best fijn als je in je nakie ligt om gemasseerd te worden. Ook fijn: de douche en bodyproducten. Ik kocht een heerlijke douchegel met toermalijn om mijn chakra mee te laten ontwaken in de ochtend. Behandelingen en de producten zijn bij Just Pure aan de prijzige kant, maar meer dan de moeite waard. Ik heb heel wat massages gehad, maar deze staat toch wel in mijn top 5 🙂

sheelagh-the-world-is-a-book

3 antwoorden »

  1. Oeh, ik herken dat wel hoor, ik heb ook altijd last van volle maan. Ik slaap dan inderdaad heel onrustig, maar kom er vaak pas achter als de maan alweer aan het afnemen is, dus is ook weinig psychisch aan. Wel irritant! Zo’n massage klinkt wel relaxed trouwens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s