Other happy stuff

Stom!

stom!Het is vrijdag! Oh happy day! Bijna weekend, tijd voor gezelligheid met vrienden, shoppen, wijntjes drinken, lekker eten en uitslapen. Daar ben ik best even aan toe.

Ken je het als iemand zegt: ‘ik wil niet zeuren, maar….’ en dan komt er dus een enorm zeikverhaal? Bij deze. Eens in de zoveel tijd mag het best eens: klagen over stomme dingen. Ongeveer een jaar geleden deed ik het al eens eerder hier op mijn blog, geïnspireerd door de rubriek in de LINDA waar een BN’er zegt wat hij of zij stom vindt. Ik vind dat altijd zo leuk om te lezen!  In mijn happy lists deel ik de dingen die me blij maken, maar nu is het weer eens even tijd voor dingen die ik gewoon stom! vind:

 • dat mensen vaak denken dat Alexander mijn voornaam is. Zelfs bij de bruidswinkel waar ik mijn jurk heb gekocht. Eh?
 • dat er zoveel suiker en andere slechte dingen in jelly beans ( my favourite) zitten
 • dat ik geen onbeperkt aantal vakantiedagen heb
 • dat ik de reclames van 123gold.nl zooo irritant vind, maar we er toch onze trouwringen gekocht hebben. Hoe irritanter de reclame, hoe beter je het onthoudt, hoor je wel eens. Dan denk je er vervolgens meteen bij dat dat niet voor jou geldt. Nou, wel dus!
 • dat er sinds ik hard train geen dag voorbij gaat zonder dat ik ergens pijn heb… iets met ouder worden?!
 • dat ik ’s ochtends altijd wakker word van de poesjes die aan de slaapkamerdeur krabben
 • dat ik soms de tune van de reclame van Autotaalglas in mijn hoofd heb en die dan ineens hardop zing. Doe je mee? Au au au, er zit een sterretje in mijn glas! 
 • dat ik aan mijn derde paar Nikes in 3 maanden toe ben. Oeps. I’m a Nike horder!

Volgende week weer een happy list. Maar eerst hoor ik graag wta jij stom vindt. Het leven is nou eenmaal niet alleen maar rozegeur en maneschijn (of wodka-lime). Fijn weekend!

sheelagh-the-world-is-a-book

Categorieën:Other happy stuff

Getagd als:,

15 antwoorden »

 1. Verfrissend zo’n lijstje haha! En wat Jenny zegt, zo stom is het niet eens haha.

  Ik vind mijn klaplong stom. En dat ik daardoor niet naar Amerika mag. En dat ik niet mag hardlopen. Verder is alles best blij haha

 2. Oooh heerlijk. Ik vind het stom dat ik uit 300 bij de laatste 2 ben gekomen met een sollicitatieronde en dat ze me dan niet kiezen omdat ze bang zijn dat ik me er niet gelukkig ga voelen omdat ik teveel wil en kan. Ja hallo dat maak ik zelf wel uit. En ik vind het stom dat m’n site eruit ligt. Ik vind deze dag stom. Oh en ook stom dat ik niet met jou naar Kayla kan. Dat mensen denken dat Alexander je voornaam is is gewoon DOM! Haha. Oh en San d’r klaplong vind ik extra stom. Dankjewel dat je m’n gezeur hebt aangehoord. Liefde <3!

 3. Ik ben het helemaal eens met punt 2 van die Jelly Beans, dat is zoooo stom! Punt 3 geldt niet voor mij, momenteel heb ik eigenlijk een soort van onbeperkt aantal vakantiedagen. (iets met werk en hobby en reizen) Punt 5 is herkenbaar, maar ik ben heel veel ouder dan jij 🙂

 4. Leuk om te lezen! Ook wel toevallig zeg, ik plaatste vorige week ook een Stom-lijstje op mijn blog! Dat van die te weinig vakantiedagen ken ik… altijd te kort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s