Happiness

Happy List #27

Happy monday allemaal! Hier ben ik weer eens met een happy list. Ik vind mei een heerlijke maand: het weer wordt beter, de dagen zijn lang en er zijn heel wat vrije dagen. Zelf ga ik volgende week nog een weekje op vakantie naar Normandië, zin in! Maar eerst de afgelopen tijd. Waar ik allemaal blij van werd zie je hieronder. En ja, dat is vooral veel & lekker eten. Oeps.

♥ na het sporten-selfie. Het sporten gaat goed, ik ben bijna fit genoeg voor de Mont Blanc denk ik 🙂 Moe maar voldaan! ♥ een fijn laat verjaardagscadeau van Lush ♥ frietjes bij de frietwinkel. Lekker! ♥  blij met mijn nieuwe kaars in de vorm van een flamingo. Ik shopte ‘m bij Xenos.

happy list

♥ lekkere hapjes (oesters! mijn lievelings!), een mooi uitzicht en gezelligheid op wijnfestival Fonteyn in de stad ♥  telefoon oververhit door ‘m buiten naast me te leggen. Niet heel leuk, maar dat betekent wel dat de zomer nabij is!  happy list

♥ nieuwe NIke Roshe Runs. So very pretty! ♥  knuffels van Grumpy Cat, hoe cool!? ♥ burgers zijn tegenwoordig helemaal mijn ding. Deze at ik bij Buurten, waar we afspraken met vrienden n hun kinderen ♥ chillen op de bank. Met een wijntje. Mag best af en toe. happy list

♥ gezelligheid en allerlei lekkers bij vriendinnetje Laurien. Dit is een gemberbier, bestaand uit bier, gembersiroop, ginger ale en verse munt en gember. LEKKER! ♥  uit eten met vriendinnen bij Cést Ca, ene Frans restaurant bij mij om de hoek. Dit was het voorgerecht. Nomnomnom. ♥ naar de kapper. doei lang haar! ♥  chillen met Jerry. Ah.happy list

Verder genoot ik van lekker weer, gezellige borrels en… mijn nieuwe logo! Check it out onder deze post. Wat waren jouw happy momentjes? Een hele fijne week gewenst!

LogoHeader-witGROOT

4 antwoorden »

    • Moest lachen om je reactie, typeert me wel een beetje: ik raak zelf ook wel eens buiten adem van de vele (leuke) dingen die ik doe 🙂 Gelukkig zitten er ook vaak chillmomentjes in mijn week hoor. Genieten van het leven vind ik heul belangrijk, fijn dat dat ook overkomt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s