Happiness

Happy list #28

Happy Monday! Of wacht, happy tuesday moet ik eigenlijk zeggen. Vanwege Tweede Pinksterdag gisteren voelt vandaag als een maandag, dus vandaar dat het vandaag tijd is voor een nieuwe happy list. Ik heb een heerlijke vakantie achter de rug, en ook toen ik uit Frankrijk terugkwam waren er genoeg fijne dingen. Kijk je mee?

♥ een heerlijke vakantie met mijn liefste in Normandië. We verbleven een week lang in een appartement in Trouville-sur-Mer via Belvilla. En wow, wat hebben we genoten van de zon, zee, het strand, lekker eten, en elkaars gezelschap. Take me back! De eerste blogpost over Normandië staat inmiddels al online, en er zullen er nog heel wat volgen. In deze post lees je meer over de prachtig landelijke streek Pays d ‘Auge. 

happy list

♥ als ik terugkom van vakantie ben ik altijd zo blij om de poesjes weer te zien! Ik mis ze echt als ik weg ben. ♥  goed voor elkaar: toen ik terugkwam uit Normandië had het foodtruckfestival Trek zich in het Griftpark, zo ongeveer mijn achtertuin, geïnstalleerd. Tijd voor lekkere hapjes, zon en gezelligheid met lieve vrienden. Soms is thuis zijn net zo fijn als op vakantie zijn! ♥

happy list

♥ oké, dit is dus echt heel awesome. Jan was nogal fanatiek met de moestuintjes van Albert Heijn, en een paar van de stekkies hebben we in ons achtertuintje geplant. Zie hier een salade met zalm en kropsla uit eigen tuin!  Hoe tof?! ♥ er werd ook weer gesport! Tijdens de vakantie heb ik ook heel wat over het strand gerend. Over een paar weekjes hoop ik namelijk de top van de Mont Blanc te bereiken. Spannend! ♥ ik ontving een fijn pakket met zonnebrand van Vision. Handig: de zonnebrand heeft een all day formule. Zo hoef je je maar eens per dag in te smeren! Ik neem het liefst geen risico waar het mijn huid betreft dus smeer me zelfs met Vision toch nog wel twee keer per dag in. Wel handig voor de Mont Blanc beklimming zo, dan hoef ik niet steeds te blijven smeren en ben ik toch goed beschermd. ♥ ik ben zo blij met deze espadrilles van the Old House. In Frankrijk voelde ik me helemaa Frans, zo met de schoenen, een boyfriend jeans en een trui met een Breton streepje!

happy list

Dat waren ze weer, mijn happy hoogtepuntjes van de laatste tijd. Wat waren die van jou? Let me know!

LogoHeader-witGROOT

 

Advertenties

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s