Fashion & zo

NEW IN | Pink shoes

Zoals je vast wel weet als je mijn blog vaker bezoekt ga ik bijna trouwen (nog iets minder dan vier weken!). Je hoort vaak dat er een kleurthema is bij een bruiloft. Daar hebben wij niet voor gekozen. Hoe meisjesachtig ook: roze blijft mijn lievelingskleur. Roze lippenstift, nagellak, kleding: I love it all! Ik wil het de gasten niet aandoen om verplicht een roze accessoire of kledingstuk te dragen, van mij mag iedereen lekker dragen wat hij of zij wil. Het is natuurlijk onze dag, maar ik wil dat het voor de gasten zo leuk en ongedwongen mogelijk is. Geen verplichtingen! (oh ja toch wel, spijkerbroeken wil ik dus absoluut NIET zien en dat staat ook op de uitnodiging vermeld. Oeps. Toch een kleine bridezilla hier…)

Dat betekent natuurlijk niet dat ik zelf geen roze zal dragen! En, hoe leuk: ik heb zelfs mijn verloofde ervan kunnen overtuigen dat roze tof is. Ons feest ’s avonds is een sneakerparty. De dresscode is wel gewoon netjes: jurkjes voor de dames en pak of iets anders netjes voor de mannen, maar dan wel met gympen. Tof toch? Zowel Jan als ik dragen bijna altijd gympen, en van het idee de hele dag èn avond op mijn stiletto’s te moeten lopen werd ik lichtelijk beroerd. Dus shopte ik roze sneakers voor ons allebei bij otto.nl. Voor mij Nike Air Max Thea en voor Jan de Supercolors van Adidas. I’m ready to rock my wedding party!

Nike Air Max Thea  Adidas Supercolor Pink

Advertenties

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s