Other happy stuff

Mijn vrijgezellenfeest!

Zaterdagochtend. Enigszins brak van een gezellige verjaardag de avond ervoor word ik wakker. Ik drink wat water en ga weer in bed liggen. Nog even…. Ineens hoor ik gebonk op de deur. Ik loop naar het raam en steek mijn brakke hoofd naar buiten, en jahoor! Daar staan mijn liefste vriendinnetjes om me op te halen voor mijn vrijgezellenfeest 🙂 VERRASSING!vrijgezellenfeestvrijgezellenfeest

Gekleed in een handdoek doe ik open, we drinken een prosecco en eten een lekkere macaron (goed ontbijt!). Ik spring nog even onder de douche, geef Jan een zoen en er wordt me nog gezegd dat ik een tas moet pakken voor een overnachting. Spannend! Een nachtje weg… dat had ik dus echt niet verwacht!vrijgezellenfeestvrijgezellenfeest

vrijgezellenfeest

In de auto probeer ik te raden waar we heen gaan maar ik heb echt geen idee tot we zo ver in zuidelijk Limburg zitten dat ik ineens een idee krijg: Valkenburg! Onderweg eten we snoepjes uit fantastische roze Disneyprinsessen-tasjes. Wat kennen m’n vriendinnetjes me goed!vrijgezellenfeest

Aangekomen in Valkenburg gaan we heerlijk lunchen en bijkletsen op een terras. vrijgezellenfeestvrijgezellenfeest Valkenburghamburger

Na de lunch is het tijd voor iets actiefs: grotbiken! Echt heel tof, op een mountainbike door het pikdonkere, 70 km lange mergelgrottenstelsel. Behalve het licht van onze fietslampen is er geen verlichting, en soms moeten we bukken omdat het plafond zo laag is. Spannend! Na een fietstocht van 7 km onder de grond vertrekken we naar de volgende bestemming: Maastricht!vrijgezellenfeest grotbiken Valkenburgvrijgezellenfeestvrijgezellenfeest grotbiken Valkenburg

We slapen op Botel Maastricht, wat precies is wat je zou denken: een hotel op een boot. Het is echt heel tof! In de zon borrelen we wat en krijg ik van alle meiden een tof cadeautje met een verhaal: ik moet de pakjes van de stapel pakken en raden van wie wat is. Er zitten hele verhalen achter en het is echt superleuk om deze weer eens te horen of te vertellen.vrijgezellenfeest vrijgezellenfeest vrijgezellenfeest vrijgezellenfeest vrijgezellenfeestvrijgezellenfeest vrijgezellenfeest vrijgezellenfeest

Na een paar uur gaan we de stad in, lekker tapas eten! Helaas wordt alles me dan even te veel… Combinatie van biertjes, de Mont Blanc week zo kort geleden en misschien stress? Geen idee, maar helaas voel ik me niet goed en in plaats van het geplande stappen taaien we vroeger af naar de boot, waar nog de nodige biertjes (en voor mij thee) worden gedronken. Een beetje een jammer einde, maar ach.vrijgezellenfeest vrijgezellenfeest vrijgezellenfeest

De volgende ochtend ontbijten we nog samen en genieten nog even van het fijne Maastrichtse zonnetje voor we weer naar huis rijden.  Wat een geweldige dagen heb ik gehad, en wat heb ik toch lieve, leuke en grappige vriendinnetjes! Dank jullie wel Marlies en Janneke voor het organiseren, en King, Fried, Dinya, Laurien, Radha, Cyn, Nanette, Evelien, Sanne, Kim, Manon, Auk, Wen, Shana, Kirsten, Mel, Moik en Myrn voor de gezelligheid! Hartjes, champagne, flamingo’s, slingers en confetti voor jullie allemaal!

vrijgezellenfeest

Advertenties

7 antwoorden »

  1. Hartstikke leuk en alleen maar goed dat je naar je lijf hebt geluisterd! Je kan het nu niet hebben om ziek te worden, zo vlak voordat je gaat trouwen. Ziet er allemaal stikleuk uit, goed om te horen dat je enorm veel plezier hebt gehad. Grappig: Precies een jaar geleden had ik ook mijn vrijgezellenfeest (en het was toen superdruk met andere vrijgezellenfeesten) volgens mij hangt het in de lucht! Veel plezier met de laatste loodjes voor je bruiloft. x

  2. Wat een ontzettend leuk van je vriendinnen om je zo te verrassen! Jammer van het einde maar ach, voor de rest kun je er met heel veel plezier op terug kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s